O societate din Vâlcea vrea să realizeze un zid de sprijin la o grădiniță din Aninoasa

O societate din Vâlcea vrea să realizeze un zid de sprijin la Grădiniţa cu
program normal 4 săli de grupă, Aninoasa, județul Hunedoara cuprinsă în Proiectul privind Reforma Educației Timpurii în România.

D.R.B CONSTRUCT SRL este societatea din județul Vâlcea, singura de altfel, care a depus ofertă în cadrul procedurii organizate de Ministerul Educației. 240.926 este valoarea contractului.
”Obiectivul general al
proiectului îl constituie îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale (grădinițe defavorizate), astfel încât acestea să ajungă la un standard minim de funcționare. Obiectivele specifice sunt construirea de clădiri noi pentru grădinițele ce funcționează în spații necorespunzătoare cu normele sau construirea de grădinițe noi în localități ce nu beneficiază deloc de spații pentru preșcolari și dotarea cu mobilier a grădinițelor cu program normal şi a grădinițelor cu program prelungit din România, incluse în acest Proiect”, arată documentul.
Ministerul Educației (ME) prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Rețelei Școlare și Universitare (UMPMRSU), implementează Proiectul privind Reforma Educației Timpurii, proiect cofinanțat prin împrumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei și cu contribuția Guvernului României.
Monika BACIU