O singurã încordare a Politiei si statiile s-au umplut de navetisti nervosi

10Un singur control al politiei, care nu a durat mai mult de douã ore, aproape a blocat Valea Jiului.

Navetisii din Vulcan au stat, spre exemplu, zeci de minute în statii, pentru cã taximetristii care de altfel, în fiecare zi racoleazã clienti cu preturi de transport ca la maxi-taxi, de data aceasta stãteau aliniati unul lângã altul, cu musca pe cãculã si nu plecau de pe loc.

Si, microbuzele care veneau dinspre Uricani, nu au luat cãlãtori în picioare, ci doar exact cât numãrul de scaune, de frica politistilor care s-au postat în intersectia de la Livezeni.

De mentionat este cã în zilele obisnuite, soferii de maxi taxi de la ZMK înghesuie cãlãtori în picioare ca sardinele în conservã, mai multi decât stau pe scaune.

Mai bine de 30 de minute a trebuit sã astepte fiecare navetist ieri dimineatã, pânã când a avut norocul sã prindã un loc într-un microbuz.

Acest lucru ne aratã cât de bine si legal functioneazã transportul public de persoane în Valea Jiului, dacã la o singurã sfortare de douã ore a politiei, ne-am blocat, iar taximetristii a fost amendati cu zecile.

Luiza Andronache

2 comentarii la „O singurã încordare a Politiei si statiile s-au umplut de navetisti nervosi

  • 28 martie 2013 la 09:45
    Permalink

    foart ebine ca inghesuie lumea,,sunt taxiuri,dar acele taxiuri sunt mizerabile si infecte,,cei de la ZMK au niste microbuze noi noute,,extraordinar de frumoase si confortabile,,hai pa,

  • 28 martie 2013 la 18:41
    Permalink

    hai sictir cu ZMK-UL ESTI ANGAJATU LU OMULETU?PUTE A PUPINCURISM,ASTEPTAM TROLEBUZU SI ZMK PE DEFILEU

Comentariile sunt închise.