O doamna, prima zi ca viceprimar la Petrosani

Si-a preluat functia, biroul si o parte din atributiile de serviciu. Este vorba despre prima femeia viceprimar din municipiul Petrosani, care de luni ocupa fotoliul pe care l-a avut Claudiu Cornea.

Dorina Nita a inceput de luni, cu dreptul si la prima ora. A ajuns la primarie si, pentru ca este prima femeie viceprimar a facut doar cunostinta cu colegii si colaboratorii. Restul va fi stabilit pe parcurs.

„Am venit la 8,00, cand incepe programul. M-am intalnit cu domnul primar si am avut o discutie de principiu vis a vis de dispozitia prin care o sa imi atribuie cateva sarcini care imi revin. In principiu, cred ca este vorba tot despre sarcinile pe care le avea fostul viceprimar, sau chiar si altele. A fost o prima zi de acomodare, in care m-am intalnit cu oamenii cu care voi colabora”, a declarat Dorina Nita, viceprimar la Petrosani.

Dorina Nita mai spune si ca va fixa un program de audiente pentru cetateni, iar acesta va fi facut public la momentul oportun.

„Conform programului care exista, fostul viceprimar avea luni audiente. Nu ma asteptam sa incep de azi, dar pe viitor este posibil sa schimb acest program”, a mai adaugat Dorina Nita.

Noua doamna viceprimar este membru PNL si a fost votata vineri in unanimitate de intreg consiliul local al municipiului Petrosani. Este lector universitar si a fost unica propunere pentru functia care il va seconda pe Tiberiu Iacob Ridzi, in urmatorii 4 ani.

Pentru prima data in istoria localitatii, municipiul Petrosani are o femeie in functia de viceprimar, iar acest lucru a starnit curiozitatea tuturor.

Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „O doamna, prima zi ca viceprimar la Petrosani

 • 3 iulie 2012 la 14:36
  Permalink

  Multa sanatate, spor la munca si ca sa fim „rautaciosi” nu va mai lasti pozata oriunde si oricand. Din poza vad ca aveti un monitor, spec ca lucrati pentru primarie si apoi aveti un laptoop cu un mouse pus aiurea la care poate lucrati pentru universitate ???. O sa ajungeti incompatibila….. Cu scuzele de rigoare , un cititor care are multe semne ????

 • 3 iulie 2012 la 22:28
  Permalink

  felicitari si mult succes ! Bine ca nu mai este infumuratul si arogantul de CORNEA…

 • 12 iulie 2012 la 13:25
  Permalink

  Sunt sigura ca pe langa faptul ca este o profesoara de exceptie,va demonsta multe de pe scaunul de viceprimar.Mi-a fost profesoara de economie si sincer este unul dintre putinii profesori care au reusit sa ma faca sa invat de drag.Felicitari!!

Comentariile sunt închise.