Monica Ridzi da din nou ochii cu judecatorii

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Monica Iacob-Ridzi, va relua joi audierile in fata magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul in care este judecata pentru fapte de coruptie.

La termenul din data de 22 iunie, Ridzi a fost nevoita sa-si intrerupa declaratiile, din cauza unui alt dosar, pe care judecatorii ICCJ il aveau pe rol.

Reamintim ca, la termenul trecut Monica Iacob- Ridzi a sustinut ca ea nu a semnat ordonantarile pentru evenimentele din 2 Mai. Deputatul hunedorean le-a indicat judecatorilor sa intrebe reprezentantii altor departamente de specialitate din cadrul ministrului in legatura cu aceasta situatie si a sustinut ca nu ea a fost initiatoarea ideii de externalizare a contractelor privind spectacolele organizate cu ocazia zilei de 2 Mai, ci ca aceasta idee i-a fost sugerata de reprezentantii compartimentelor de specialitate si de consiliera sa Ioana Elena Virsta. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a fost intrerupta in acel moment de judecatorii care au precizat ca vor continua audierea in data de 28 iunie.

Monica Maria Iacob Ridzi, care a fost ministru al Tineretului si Sportului in perioada decembrie 2008 – iulie 2009, este acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata daca functionarul public a obtinut pentru altul un avantaj patrimonial, fals intelectual in legatura cu fapte de coruptie in forma continuata, participatie improprie la infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic, savarsita prin incalcarea masurilor de securitate, participatie improprie la infractiunea de a modifica, sterge sau deteriora date informatice, fara drept. Alaturi de Ridzi mai sunt judecate inca 11 persoane, printre care si angajati de la acea vreme ai MTS. Dosarul a fost instrumentat de DNA si se afla pe rolul instantei supreme din data de 3 mai 2011.

Carmen Cosman

4 comentarii la „Monica Ridzi da din nou ochii cu judecatorii

 • 28 iunie 2012 la 07:28
  Permalink

  Monica Iacob Ridzi nu a dat bani Mafiei din jurul Ministerelor (patroni de presa,colegi de partid,adversari politici,…).

 • 28 iunie 2012 la 07:37
  Permalink

  Un singur cuvant!!! PUSCARIE!!!

 • 28 iunie 2012 la 07:40
  Permalink

  Ea nu, ea nu…..Pai daca era ministru cum sa spuna ca „ea nu”…. Cat tupeu, ce vrea, sa plateasca femeia de serviciu pentru faptele de coruptie ale Monicai(esti ministru – raspunzi Monica….ai vrut functii – raspunzi, da intr-o tara normala, acum nu mai recunosti nimic….), halal natiune, ce oameni perversi…
  Incearca metoda „Nastase”, poate scapi….

 • 28 iunie 2012 la 07:43
  Permalink

  Cam naspa momentul.

Comentariile sunt închise.