Monica Iacob Ridzi sub zodia nefastã a lui 13

Astãzi deputatul UNPR de Valea Jiului, Monica Iacob-Ridzi aflã sentinta în dosarul denumit generic «2 mai». Pe blogul sãu, fostul ministru, plecat din Petrosani, scria, la finele sãptãmânii trecute, cum cifra 13 i-a adus doar ghinion si le mãrturiseste cititorilor sãi o poveste tristã, a cãrei protagonisti … mai departe

Advertisements

2 comentarii la „Monica Iacob Ridzi sub zodia nefastã a lui 13

  • 16 februarie 2015 la 09:00
    Permalink

    ce tristi eram si noi si copii nostri cin guvernul lui madam ritzi ne a taiat salariile si pensiile cite probleme medicale si psihiatrice n am avut noi si copii nostrii cite umilinte am indutat cind doamna se plimba de brat cu eba prin petrosani si calca pe cadavre exact ca deputatul razmerita azi si n am avut la cine sa ne plingem iar acum cin sotul face ts 3 lui gardean sintem si mai tristi caci ne e frica sa nu devina si tibi melancolic….

  • 16 februarie 2015 la 17:29
    Permalink

    cata lume si-a pus capat zilelor si cati au facut depresii in timpul guvernarii boc la taierea salariilor,impozitarea abuziva a pensiilor sau pierderea locurilor de munca ! cati copii au suferit din cauza problemelor financiare din familie si ei se lafaiau in sute de mii si milioane de euro ! in vremea aia nu erau bolnavi ? ba da ,dar de grandomanie ! au crezut ca sunt vesnici in fruntea tarii ! se credeau nemuritori !sa stea inchisi,copii lor oricum au traiul asigurat pt inca 2-3 generatii ! poate o asteapta eba in fata puscariei sa-i dea inapoi carnetul pdl cu nr 1,va mai aduceti aminte seara cu alegerile parlamentare ,cand a iesit analfabeta europarlamentar ! NOI SUCCESURI !!!

Comentariile sunt închise.