Miting cu forta?

Minerii dusi cu forta la mitingul de la Bucuresti? Un grup civic a lansat un site unde oamenii pot reclama presiunile care se fac asupra lor pentru a participa la mitingul organizat de Partidul Social Democrat.
Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul MitingcuJapca.ro unde cetãtenii pot posta mãrturii despre eventualele presiuni la care sunt supusi pentru a participa la mitingul PSD de sâmbãtã, 9 iunie.
”Deja sunt semnale cã anumite persoane din administratia localã fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzând astfel de pozitia lor publicã. Dacã ai  trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeazã formularul”, scrie pe site-ul lansat de grupul civic.

Potrivit reclamatiilor, minerii de la Lonea ar urma sã fie dusi la mitingul de la Bucuresti.
“Directorul întreprinderii a dat o directivã cãtre sefii de sectoare ca 25 de masini a câte 5 oameni fiecare sã meargã la mitingul PSD. Oamenii sunt obligati sã meargã pentru a-si pãstra functia. Probabil acelasi ordin l-au primit si directorii celorlalte exploatãri miniere din Valea Jiului, toti fiind numiti politic”, este unul dintre mesaje.
Un alt mesaj, face referire la acelasi lucru. Un utilizator sustine cã este constrâns sã participe la miting.
„Mi s-a adus la cunostintã oarecum cã postul meu depinde de cei care sunt la guvernare si am datoria de a-i sustine drept multumire”, aratã un alt mesaj.
Pe acelasi site sunt mesaje care aratã si implicarea autoritãtilor locale în mitingul  organizat de PSD.  Sâmbãtã, de la ora 20:00, în Piata Victoriei va avea loc un miting pro-democratie, a anuntat Liviu Dragnea, presedintele PSD.
Monika BACIU

18 comentarii la „Miting cu forta?

 • 6 iunie 2018 la 22:07
  Permalink

  Sunt convins ca minerii se vor deplasa la Bucuresti, urmandu-si interesul.Ei n-au sentimente, principii, demnitatea de a nu-si vinde constiinta pentr-un pumn de gologani. La ei totul trece prin stomac.Uite,niste hoti aflati vremelnic la butoanele statului ii amagesc cu cativa banuti si au mare succes.Poate ca sunt si cativa oameni de caracter in Vale, mai ales dintre cei tineri, dar marea majoritate sunt mancurtizati. Succes, baieti, mai trageti o maciuca in capul Romaniei, ca asa va invata mentorii vostri de la Rasarit!

 • 6 iunie 2018 la 22:28
  Permalink

  NU VA MAI LUATI ATAT DE MINERI CA AU APUS LUCEFERII HUILEI SI S-AU CAM DESTEPTAT.SUNT SI EI FURATI PE FATA DE ACEST MIZERABIL.SI REFERITOR LA SENTIMENTE MI-AS DORI SA LUCREZI SI TU IN MARUNTAIELE PAMANTULUI PE UN PUMN DE GOLOGANI CARE SUNT MUNCITI ,NU FURATI CUM FAC ALTII!

 • 6 iunie 2018 la 22:42
  Permalink

  esti prost

 • 6 iunie 2018 la 23:58
  Permalink

  Vorbise Ion. Ca si el e om. Sau nu?

 • 7 iunie 2018 la 00:51
  Permalink

  E jalnic ce se intampla! Demonstram inca o data, ca suntem un popor compus in mare parte din lingai, slugi si marionete, in cazul de fata marionetele unui infractor numit Dragnea Liviu!

 • 7 iunie 2018 la 02:30
  Permalink

  poate s-au saturat oamenii de atatea dosare fabricate la comanda

 • 7 iunie 2018 la 06:02
  Permalink

  Comunismului e in floare. A murit,dar, spiritul a r?mas în ?ar?.

 • 7 iunie 2018 la 08:06
  Permalink

  minerii care mai sunt nu au altceva de facut decat sa behaie in bucuresti o sa mearga tot lingaii sefilor nu cei care i si rup oasele in gaura ar fi fain sa mearga cat mai multi pe banii psd ului si acolo sa l intrebe pe dragnea in stilul pur mineresc ce vrea sa faca cu mineritul in viitor

 • 7 iunie 2018 la 10:09
  Permalink

  dar cei care ies la miting in fiecare seara ai cui lingai sunt ? si de cine sunt platiti? ai cui lingai sunt ?

 • 7 iunie 2018 la 10:30
  Permalink

  treb sa mearga toata tara sa scapam o data de dictatoarea codruta sa se invete minte si sa respecte constitutia

 • 7 iunie 2018 la 10:51
  Permalink

  Mai sa fie : dar de #Rezist,..nu suflati o vorba,de ce-i finantati de Soros,…la fel,de oamenii lui Orban (papusarul si „general dea-l lui Iohanis ” ) tot nimica !! Pai chiar credeti ca prostiti o tara intreaga cu „cinstita ” de Codruta…..securista ???……Ajunge !!!

 • 7 iunie 2018 la 11:04
  Permalink

  Corect , au fost la guvernare PNL , PDL , UDMR , … si a fost jale mare , ciocul mic flamanzilor din opozitie

 • 7 iunie 2018 la 12:33
  Permalink

  redactia nu ar trebui sa scrie asemenea articol s-au acest ziar este supus DNA-ului?

 • 7 iunie 2018 la 19:18
  Permalink

  si uite asa functioneaza gaura neagra a economiei romanesti

 • 9 iunie 2018 la 01:46
  Permalink

  interzis la miting cu ciocane de abataj,cozi de lopata,secure de miner cu coada scurta,furtune de presiune? lanturi tr 5

 • 9 iunie 2018 la 09:55
  Permalink

  Mitingul nu are nimic a face cu cetatenii acestei tari.E doar o demonstratie de forta a celor care au furat Romania timp de 30 de ani.Asta nu inseamna ca restul au fost buni.Toti cum ajung la putere isi iau partea.Minerii pot sa mearga,daca o fac voluntar fara presiuni,doar e democratie.Sau asa ar bine sa fie.

 • 9 iunie 2018 la 21:44
  Permalink

  Ce diferenta e intre VJ si Telemorman ?Clanul razmerita ,clanul pocaitilor ,clanul Videle!!!!!!!!!!!!! si o tara de naivi.Liniste vorbeste duhul sfant DRAKNEA.

 • 10 iunie 2018 la 00:21
  Permalink

  dar ce duh ai vrea sa vorbeasca ? al
  lui codruta?

Comentariile sunt închise.