Politica

Miting cu forta?

Minerii dusi cu forta la mitingul de la Bucuresti? Un grup civic a lansat un site unde oamenii pot reclama presiunile care se fac asupra lor pentru a participa la mitingul organizat de Partidul Social Democrat.
Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul MitingcuJapca.ro unde cetãtenii pot posta mãrturii despre eventualele presiuni la care sunt supusi pentru a participa la mitingul PSD de sâmbãtã, 9 iunie.
”Deja sunt semnale cã anumite persoane din administratia localã fac presiuni pentru a aduce oameni la Bucuresti. Abuzând astfel de pozitia lor publicã. Dacã ai  trecut printr-o astfel de situatie sau stii pe cineva care este supus presiunilor, completeazã formularul”, scrie pe site-ul lansat de grupul civic.

Potrivit reclamatiilor, minerii de la Lonea ar urma sã fie dusi la mitingul de la Bucuresti.
“Directorul întreprinderii a dat o directivã cãtre sefii de sectoare ca 25 de masini a câte 5 oameni fiecare sã meargã la mitingul PSD. Oamenii sunt obligati sã meargã pentru a-si pãstra functia. Probabil acelasi ordin l-au primit si directorii celorlalte exploatãri miniere din Valea Jiului, toti fiind numiti politic”, este unul dintre mesaje.
Un alt mesaj, face referire la acelasi lucru. Un utilizator sustine cã este constrâns sã participe la miting.
„Mi s-a adus la cunostintã oarecum cã postul meu depinde de cei care sunt la guvernare si am datoria de a-i sustine drept multumire”, aratã un alt mesaj.
Pe acelasi site sunt mesaje care aratã si implicarea autoritãtilor locale în mitingul  organizat de PSD.  Sâmbãtã, de la ora 20:00, în Piata Victoriei va avea loc un miting pro-democratie, a anuntat Liviu Dragnea, presedintele PSD.
Monika BACIU

18 comentarii la „Miting cu forta?

 • Sunt convins ca minerii se vor deplasa la Bucuresti, urmandu-si interesul.Ei n-au sentimente, principii, demnitatea de a nu-si vinde constiinta pentr-un pumn de gologani. La ei totul trece prin stomac.Uite,niste hoti aflati vremelnic la butoanele statului ii amagesc cu cativa banuti si au mare succes.Poate ca sunt si cativa oameni de caracter in Vale, mai ales dintre cei tineri, dar marea majoritate sunt mancurtizati. Succes, baieti, mai trageti o maciuca in capul Romaniei, ca asa va invata mentorii vostri de la Rasarit!

 • NU VA MAI LUATI ATAT DE MINERI CA AU APUS LUCEFERII HUILEI SI S-AU CAM DESTEPTAT.SUNT SI EI FURATI PE FATA DE ACEST MIZERABIL.SI REFERITOR LA SENTIMENTE MI-AS DORI SA LUCREZI SI TU IN MARUNTAIELE PAMANTULUI PE UN PUMN DE GOLOGANI CARE SUNT MUNCITI ,NU FURATI CUM FAC ALTII!

 • E jalnic ce se intampla! Demonstram inca o data, ca suntem un popor compus in mare parte din lingai, slugi si marionete, in cazul de fata marionetele unui infractor numit Dragnea Liviu!

 • poate s-au saturat oamenii de atatea dosare fabricate la comanda

 • Comunismului e in floare. A murit,dar, spiritul a r?mas în ?ar?.

 • minerii care mai sunt nu au altceva de facut decat sa behaie in bucuresti o sa mearga tot lingaii sefilor nu cei care i si rup oasele in gaura ar fi fain sa mearga cat mai multi pe banii psd ului si acolo sa l intrebe pe dragnea in stilul pur mineresc ce vrea sa faca cu mineritul in viitor

 • dar cei care ies la miting in fiecare seara ai cui lingai sunt ? si de cine sunt platiti? ai cui lingai sunt ?

 • treb sa mearga toata tara sa scapam o data de dictatoarea codruta sa se invete minte si sa respecte constitutia

 • Mai sa fie : dar de #Rezist,..nu suflati o vorba,de ce-i finantati de Soros,…la fel,de oamenii lui Orban (papusarul si „general dea-l lui Iohanis ” ) tot nimica !! Pai chiar credeti ca prostiti o tara intreaga cu „cinstita ” de Codruta…..securista ???……Ajunge !!!

 • Corect , au fost la guvernare PNL , PDL , UDMR , … si a fost jale mare , ciocul mic flamanzilor din opozitie

 • redactia nu ar trebui sa scrie asemenea articol s-au acest ziar este supus DNA-ului?

 • si uite asa functioneaza gaura neagra a economiei romanesti

 • interzis la miting cu ciocane de abataj,cozi de lopata,secure de miner cu coada scurta,furtune de presiune? lanturi tr 5

 • Mitingul nu are nimic a face cu cetatenii acestei tari.E doar o demonstratie de forta a celor care au furat Romania timp de 30 de ani.Asta nu inseamna ca restul au fost buni.Toti cum ajung la putere isi iau partea.Minerii pot sa mearga,daca o fac voluntar fara presiuni,doar e democratie.Sau asa ar bine sa fie.

 • Ce diferenta e intre VJ si Telemorman ?Clanul razmerita ,clanul pocaitilor ,clanul Videle!!!!!!!!!!!!! si o tara de naivi.Liniste vorbeste duhul sfant DRAKNEA.

 • dar ce duh ai vrea sa vorbeasca ? al
  lui codruta?

Comentariile sunt închise.