Miss si Mister Copilãrie

Copilãria – etapa vietii marcatã de inocentã, veselie si dezvoltare. În aceastã etapã a vietii începe formarea adultilor de mâine. Reprezentantii Cenaclului “Pas cu pas” din Lupeni vor sã le ofere copiilor un spectacol, în care personajele principale sunt chiar ei, cu inocenta lor. În acest sens, cer si sprijinul autoritãtilor locale. Pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local se aflã un proiect de hotãrâre privind “aprobarea participãrii Consiliului Local al municipiului Lupeni în calitate de coorganizator al spectacolului concurs pentru copii “Miss si mister copilãrie”, împreunã cu Asociatia Culturalã Iosif Tellman, prin Cenaclul Pas cu Pas”.
„Având în vedere solicitarea (…) primitã din partea doamnei prof. Petronela Baldovin, coordonator al Cenaclului “Pas cu pas”, în cadrul Asociatiei Culturale Iosif Tellman, de a organiza în comun cu Consiliul Local al municipiului Lupeni un spectacol-concurs pentru copii “Miss si Mister Copilãrie”, în sala de spectacole a Palatului Cultural Minerul Lupeni, dupã analizarea în fapt si în drept consider solicitarea ca fiind binevenitã”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.
Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni vor pune la dispozitia organizatorilor sala si suma de 1000 de lei.
“În cadrul acestui parteneriat, Consiliului Local si Primãriei municipiului Lupeni le revine sarcina de a pune la dispozitie sala de spectacole a Palatului Cultural Minerul Lupeni pe timpul derulãrii spectacolului, de a aloca suma de 1000 de lei necesarã pentru organizarea evenimentului, iar doamna profesor Petronela Baldovin se va ocupa de tot ceea ce înseamnã pregãtirea si sustinerea acestuia”, mai explicã primarul municipiului Lupeni în nota de fundamentare a proiectului de hotãrâre. Spectacolul se va organiza în data de 20 octombrie, între orele 17:30-19:30, intrarea fiind liberã.
Monika Baciu

Advertisements