Mini-hotel la Universitatea din Petrosani

Un mini-hotel ar putea fi realizat la Universitatea din Petrosani. Acesta ar putea fi folosit de sportivi si nu numai.
Pe agenda conducerii Universitãtii din Petrosani existã si alte planuri de investitii.
“Investitiile dorim sã le facem pe douã linii, prin fondurile de la bugetul  ministerului si pe de altã parte lucrãm la propuneri de proiecte cu finantare europeanã si nationalã prin Compania Nationalã de Investitii, prin proiectele POR, în asa fel încât sã obtinem pentru investitii si bani din aceste fonduri. Pe de o parte aceste fonduri sunt mult mai mari decât cele pe care le-am putea obtine de la minister, dar sunt si niste fonduri complementare care sã sustinã dezvoltarea în continuare a Universitãtii din Petrosani”, a spus prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universitãtii Petrosani.
Cresterea gradului de dotare a laboratoarelor Universitãtii din Petrosani este o prioritate pentru conducãtorii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului.
Vor fi folositi atât bani guvernamentali, cât si cei europeni pentru realizarea de investitii.
“Dorim sã facem un proiect si sã ni se aprobe pentru refacerea în întregime a bazei sportive a universitãtii, o salã de sport, un mini-hotel în care sã primim echipele care vin în cantonament, apoi dotarea laboratoarelor din cadrul universitãtii cu aparaturã modernã, cu software nou si în rest lucrãri de investitii sau de reparatii în asa fel încât sã crestem eficienta energeticã a clãdirilor din universitate”, a mai spus sursa citatã. Se are în vedere modernizarea întregii baze sportive, dar si realizarea unui minihotel.
Cosmin BACIU

Un comentariu la „Mini-hotel la Universitatea din Petrosani

  • 23 ianuarie 2020 la 14:46
    Permalink

    Mini-hotel va lipsea. Numai voi stiti cum se „folosesc” canapelele.

Comentariile sunt închise.