Minerii rãmân fãrã apã, populatia executatã pentru datorii

Toate unitãtile miniere din Valea Jiului, dar si sediul administrativ al CEH nu are apã si asa va rãmâne. Costel Avram, se aratã ferm si pe pozitii în continuare.

„Îmi voi vedea de mersul SC Apa Serv Valea Jiului si nu mi se pare normal ca un cetãtean sã fie debransat pentru 100 de lei, iar pe cei de la  CEH sã îl lãsãm cã este un mastodont. Nu! CEH trebuia sã plãteascã.  Interesul celor care conduc acum CEH a fost doar Onix, Onix, Onix. Au intervenit sã punã pile la CJH pentru Onix, la diversi intermediari, tot Onix”, a declarat Costel Avram, director general SC Apa Serv VJ.

Populatia este executatã si ea silit si sunt sute de soare pe rol, pentru neplata facturilor restante. Sumele sunt uriase si reprezintã pierderi ale societãtii, pe care Costel Avram spune cã vrea sã le recupereze cu orice pret. „La ora aceasta mai avem 100 de miliarde de lei vechi datorii la populatie. Eu sper cã încet încet oamenii plãtesc, iar cei care nu plãtesc îsi fac esalonãri si suntem în limita legalã”, a completat Costel Avram. Directorul de la Ape spune cã a recuperat încã pe atât de la populatie si mai are de recuperat 5 000 000 de lei de la cele douã firme de termoficare de la Lupeni si Vulcan, firme care sunt în faliment.

Diana Mitrache

Advertisements

4 comentarii la „Minerii rãmân fãrã apã, populatia executatã pentru datorii

 • 8 ianuarie 2017 la 20:44
  Permalink

  In atentia Consiliului Judetean Hunedoara . Mineri (valea jiului) au votat tot timpul cu PSD-ul , mineri nu au fost si nici nu sunt traseisti cum este domnul Costel Avram (PRM , PNL , …) . Cum se poate ca la ApaServ Valea Jiului sau facut atatea investiti cu fonduri nerambursabile dar pretul apei nu scade (desi apa in valea jiului vine prin cadere) , in schimb sefi de la birourile ApaServ Valea Jiului au salari mari .

 • 9 ianuarie 2017 la 04:31
  Permalink

  Minerii au avut intotdeauna un regim special, ei nu au platit curent, caldura etc. Nu vad de ce sa plateasca apa acum. Propunem ca si apa sa fie gratuita pentru muncitorii minieri.

 • 9 ianuarie 2017 la 07:33
  Permalink

  Esti un invidios , un prostanac , mineri au muncit in subterane din greu cu utilaje vechi si in conditi grele (praf , gaze , …) de aceia au viata scurta , tu un betiv notoriu care scrii sub mai multe nume ….

 • 9 ianuarie 2017 la 08:42
  Permalink

  Minerii sunt gastele perfecte ,la 100 datorie platesti 1000 cu executare silita din salar.Toate datoriile minerilor sunt dirijate catre executori ,care asteapta ca hienele fraieri cu datorii mai ales de la CAR-uri.

Comentariile sunt închise.