Minerii, energeticienii si politicienii, la CEH

 

Sindicatele din mineritul de huilã, cele din energie si reprezentantii Complexului Energetic Hunedoara se întâlnesc, la finele acestei sãptãmâni, la Petrosani cu parlamentarii hunedoreni. Este o nouã rundã de discutii ce au ca scop constientizarea si poate, rezolvarea problemelor de la  complexul hunedorean. Cei care vin cautã acum solutii comune, iar o astfel de discutie, spun sindicatele, este  absolut necesarã, datã fiind situatia economicã a Complexului Energetic Hunedoara.
„Vineri 14 decembrie 2018, începând cu ora 15,00, la sediul Complexului Energetic Hunedoara din Petrosani, Sindicatul Muntele,  împreunã cu toate celelalte sindicate din complex, cu Conducerea CEH,  atât pe parte minierã, cât si pe parte energeticã si împreunã cu toti  parlamentarii judetului Hunedoara, doreste sã organizeze o întâlnire ce are ca temã Prezentul si viitorul Complexului Energetic Hunedoara, atât din punct de vedere al componentei miniere, cât si al componentei  energetice”,  spune Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele. Întâlnirea va aduce în prim plan problema intrãrii în insolventã, solutionarea celor existente, dar si cea legatã de prelungirea activitãtii extractive la minele Lupeni si Lonea.
Diana Mitrache

10 comentarii la „Minerii, energeticienii si politicienii, la CEH

 • 4 decembrie 2018 la 22:13
  Permalink

  Gata, angajatii CEH pot sa stea linistiti. Vineri se va rezolva totul. La CEH va curge lapte si miere (iar).

 • Pingback:Minerii, energeticienii si politicienii, la CEH | Realitatea Petrileana

 • 5 decembrie 2018 la 11:47
  Permalink

  traiasca PSD-roman

 • 5 decembrie 2018 la 11:48
  Permalink

  o rezolvare ar fii numirea lui Darius Campean director la mina lupeni

 • 5 decembrie 2018 la 11:50
  Permalink

  redactia ,ati oprit dreptul la comentarii?

 • 5 decembrie 2018 la 12:30
  Permalink

  Gata, angajatii CEH pot sa stea linistiti. Vineri se va rezolva totul. Cu ajutorul lui Dumnezeu poate avem noroc si se va lua cea mai buna decizie si anume inchiderea totala si definitiva a C.E.H. – ului. La CEH va curge lapte si miere (iar) daca vom avea acest noroc prin acordarea unei ordonante corecte tuturor angajatilor.

 • 6 decembrie 2018 la 06:37
  Permalink

  ceea mai buna solutie Darius Campean director general la CEH

 • 7 decembrie 2018 la 00:35
  Permalink

  Unde-i ala cu investitiile??? A murit sau a emigrat?

 • 7 decembrie 2018 la 12:07
  Permalink

  nu a mai platit facturile la net….acum se rebranseaza ilegal …la fel ca si alti compatrioti din zona …unii fara sa isi mai plateasca inclusiv propria canalizare…dupa cum afirma cei de la Enel Eon Apa Serv…trebe sa le achite „‘ Statul „‘……sa ai ajute…

 • 7 decembrie 2018 la 21:05
  Permalink

  Vrem investitii la brinzanel in sufragerie, sa-i fie instalata combina si 13 cadre din complexul scos de la Lupeni, numa asa deveni-va rentabila huila de v.j. si avea-ve-ati si voi caldurika fara plapumioara

Comentariile sunt închise.