Actualitate

Mina Petrila rãmasã într-un singur abataj, productie surprinzãtoare – mult peste plan

Din dorinta de ”a muri” o datã cu suratele sale din cadrul Societãtii Nationale de Închideri Mine, minerii de la Petrila au dovedit o implicare totalã pentru a-si depãsi planul dupã evaluarea din urma autoaprinderii unui abataj din cele douã ale minei. Pentru luna mai, planul era preconizat la 7800 tone. Sâmbãtã, la bilant de productie, cantitatea de cãrbune era peste 9000 tone, aproape cât productia de dinaintea focului, din douã abataje. Zbaterea minerilor pentru a convinge cã meritã încã trei ani de viatã, naste un singur sentiment: respect minerilor de la Petrila!!! Solidaritatea minerilor din Valea Jiului nu s-a mai manifestat … mai departe

2 comentarii la „Mina Petrila rãmasã într-un singur abataj, productie surprinzãtoare – mult peste plan

  • cenuse nu mai prostii oameni nu te mai crede nimeni toti stiu ca esti o marioneta si se stie si cine tine sforile tu habar nu ai ce inseamna cheltuielile pentru productia asta si nu stii ca la unuinea europ[eana nu e ca la piata,te cam trec fiorii ca vine 2015 si ortacii o sa te ia de guler sa te intrebe de ce tot minti.

  • e deja hazlie stradania acestei marionete de a aparea in presa si a cere prelungirea vietii minei petrila care chipurile produce de nu mai poate singurul motiv pentru care liderul de carton mai vrea minerit la petrila e ca nu s a furat tot ce se putea sau pentru ca ar trebui sa dea explicatii ortacilor pe care i a mintit e surprinzator ca conducerea snim vj nu ia act de declaratiile acestuia si sa transeze lucrurile pentru ca oamenii sa nu mai poata fi mintiti cu nerusinare.

Comentariile sunt închise.