Melczer si Nica, noii sefi ai CEH

Michael Melczer si Petre Nica sunt incepand de astazi noii sefi ai Complexului Energetic Hunedoara, primul fiind director general, iar cel de-al doilea director adjunct. Asta dupa ce mandatul de director general a lui Cosmin Chiuzan s-a incheiat. Melczer a ajuns angajat al CEH relativ recent, in anul 2015 adus consilier personal al directorului general de la vremea respectiva, dupa ce ani la randul a lucrat in mediul privat, mai exact a fost mana dreapta a lui Aurelian Serafinceanu in cadrul consortiului Gerom. Petre Nica a fost presedinte al sindicatului Muntele pana luna trecuta, cand a demisionat si s-a apucat de politica. De-a lungul perioadei in care a fost la conducerea sindicatului lui Nica i s-a reprosat ca a reusit „performanta” sa negocieze cel mai slab contract colectiv de munca, iar minerii au pierdut o buna parte din drepturile si facilitatile pe care le aveau.
Marius Mitrache

Advertisements

10 comentarii la „Melczer si Nica, noii sefi ai CEH

 • 1 noiembrie 2016 la 11:47
  Permalink

  Sa te vedem domnule Nica cum vei gestiona mineritul.Acum ai posibilitatea sa respecti CCM-ul,sa faci ca mineritul sa nu dispara ,sa acorzi bani pentru disponibilizari,sa faci ceea ce ai cerut ca lider de sindicat.Ai tradat toti minerii doar ca sa ajungi in functia de director mare. Ai facut pact cu diavolul.Cred ca putem sa iti spunem ca numele tau este ,,IUDA,,

 • 1 noiembrie 2016 la 11:54
  Permalink

  Ai vandut 840 de suflete pentru un loc cald in companie domnule IUDA.

 • 1 noiembrie 2016 la 12:13
  Permalink

  E O ZI TRISTA PENTRU VALEA JIULUI PRIN NUMIREA CELOR DOI CHIAR DE ZIUA MORTILOR E CLAR MINERITUL IN VALEA JIULUI E CONDAMNAT LA MOARTE ACUM MINERII SI AU DAT SEAMA CA NICA E UN TRADATOR IN GOANA DUPA CIOLAN CARE NU L E A VRUT NICI CIND BINELE IAR MELCZER E UN MASON CU SARCINI PRECISE SA MULGA CE SE MAI POATE DIN CEH……MINERII SI LOCUITORII VAII JIULUI SUNT BATJOCORITI SI UMILITI PRIN ACESTE NUMIRI.

 • 1 noiembrie 2016 la 13:11
  Permalink

  Serafinceanu si-a numit omul in fruntea CEH ca sa scoata si sa vanda fierul vechi si minele care se vor inchide. Ce va fi bun va fi spoit cu niste vopsea si il va vinde la alti fraieri si ce nu se va vinde chiar la fier vechi. Valea Jiului se bucura din plin de tehnocratie. Ciolos a numit in fruntea CEH pe omul groparului Vaii Jiului, Aurelian Serafinceanu. Nici macar PSD nu si-a permis aroganta pe care si-o permite PNL prin numirea omului lui Serafinceanu.

 • 1 noiembrie 2016 la 14:11
  Permalink

  Deci, sa intelegem ca asa se face restructurarea si reorganizarea , trimiti acasa peste 800 de amaratii care au familii de intretinut , copii la scoala , ca sa infiintati doua posturi de director general adjunct cu salarii de zeci de mii de lei .
  Rusine sa va fie .
  Domnule Nica , ce nu a reusit fosta administratie , poate ve-ti reusi dumneavoastra ca membru al administratiei.

 • 1 noiembrie 2016 la 14:55
  Permalink

  cozmine multumim ca ne-ai scapat de disponibilizare bagand fraieri la inaintare ,dar mai ales pentru marirea de salar.Naivii de la abataj nu au primit nici un leu (tzara va vrea prosti).BB succes.

 • 1 noiembrie 2016 la 15:31
  Permalink

  Melczer, directorul Geromului care vindea CHN stalpi de sustinere vechi la pret de noi, iar stapanul lui, Serafinceanu, scotea salariatii in strada cand minerii erau scosi morti la Vulcan si cerea banii pe fierul vechi livrat ca utilaj nou… Astia nu mai au nici un Dumnezeu!

 • 1 noiembrie 2016 la 17:20
  Permalink

  e calr ca lucratura asta a fost gindita anul trecut ceh angaja un consilier parca nu avea destui frecatori de menta pe melczer care iata dupa nici un an e numit director general cu scopul clar de a falimenta si pompa bani in buzunarele stapinilor masoni si nu numai cit despre nica cei doi trei care mai credeau in cinstea lui s au lamurit omul nu s a dat niciodata peste cap pentru mineri ci numai pentru binele lui tot pentru ciolan a intrat in politica si traim cu rusinea de a avea primul dir general adjunct prins cu pontaje fictive…..bebita caut o pe brie si reangajazo s a saturat sa spele babe la cur prin austria mai bine se ocupa de cartela ta.

 • 3 noiembrie 2016 la 00:17
  Permalink

  Pentru mineri CCM-ul a fost avantajos deoarece au preluat drepturi de la energeticieni!

 • 11 noiembrie 2016 la 20:50
  Permalink

  Interesanta metoda de salvare a CEH-ului, trimiti acasa peste 800 de angaja?i cu salarii de 2000 de lei. Înfiin?ezi doua posturi de director general adjunct, angajezi consilieri, mai Infintezi câteva posturi de conducere ( acolo unde este nevoie) . Asa se face marea redresare a CEH

Comentariile sunt închise.