Mama criminalã din Lupeni multumitã de arestul preventiv

Tânãra din Lupeni care si-a aruncat pruncul nou-nãscut pe malul Jiului este multumitã de arestul preventiv. Simona Andreea Papp nu a depus contestatie la mãsura judecãtorilor prin care aceasta a fost arestatã preventiv.
“În baza art. 226 C.P.P. admite propunerea formulatã de cãtre Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara, si în consecintã: În baza art. 202 C.p.p., art. 223 al. 1 lit. b si al. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivã a inculpatei: – Papp Simona-Andreea, începând cu data de 06 martie 2016 si pânã la data de 04 aprilie 2016, pentru infractiunea de omor calificat comisã asupra unui membru de familie prev. de art. 188 al. 1, art. 189 al. 1 lit. a), coroborat cu art. 199 al. 1 C.P. Respinge cererea formulatã de inculpatã, prin apãrãtor, de luare a mãsurii preventive a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat, în cuantum de 300 lei, rãmân în sarcina acestuia. Onorariul cuvenit apãrãtorului desemnat din oficiu pentru inculpat în cuantum de 260 lei va fi achitat din fondurile Ministerului Justitiei. Cu drept de contestatie în termen de 48 de ore de la pronuntare”, se aratã în solutia instantei.
Cele 48 de ore în care tânãra putea sã depunã contestatie au trecut, asfel cã aceasta rãmâne în spatele gratiilor cel putin pânã în data de 4 aprilie. Femeia a declarant cã s-a speriat, crezând cã pruncul pe care l-a nãscut în baie a murit. De aceea a decis sã scape de cadavru. Timp de câteva zile, tânãra a fost internatã în spital, în urma unei hemoragii grave, suferite dupã nastere. Luni dimineata, localnicii din Lupeni au descoperit cadavrul nou-nãscutei.
Monika BACIU

Advertisements