Lupeneni, lăudați public că se implică în amenajarea peisagistică

După ce au plantat sute de lalele, trandafiri și au amenajat spațiile publice din oraș, autoritățile de la Lupeni au avut surpriza să găsească și localnici care se implică. Așa că, după ce a fotografiat zeci de zone amenajate cu flori, și nu numai de locatari, primarul Lucian Resmeriță i-a felicitat pe toți cei implicați.

Pe spațiul public virtual, oamenii din Lupeni sunt lăudați de primar, după ce fiecare a plantat flori, arbuști, a vopsit garduri, pietre și a amenajat câte o mini-grădină. Totul, după ce administrația locală a reușit, cu experți peisagiști, să redea culoarea orașului. În parcuri sunt flori, cupola din Parcul Copiilor este invadată de flori multicolore, iar spațiile dintre blocuri nu puteau să rămână la voia întâmplării.
Locatarii au observat că spațiile de parcare au fost amenajate și, încă de pe atunci i-au cerut primarului Lucian Resmeriță să le lase loc pentru grădini de flori. Și acum se văd roadele. Zeci de fotografii ilustrând grădinile umplute cu tradafiri frumos colorați și înfloriți, cu arbuști ornamentali așezați pe aleile din fața blocului, ori cu roți d emașină frumos colorate și umplute cu flori, sunt acum pe pagina personală a primarului Lucian Resmeriță. Iar edilul a ținut să le mulțumească astfel tuturor.
„Felicitări tuturor celor implicați în amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor de locuințe!”, a scris Lucian Resmeriță la fotografiile din diverse cartiere. Lupeniul este un municipiu care atrage mii de turiști, iar o parte vin și vara, iar faptul că oamenii au înțeles să vină cu aport de frumusețe nu poate fi decât lăudabil.
Diana Mitrache