Lucrãrile din DN7A, spre Voineasa, vor fi reluate

În scurt timp, drumarii spun cã reiau lucrãrile de reparatie a drumului spre Voineasa. Artera este extrem de degradatã si, în urma unei sedinte operative ce a avut loc la finele sãptãmânii trecute, drumarii spun cã reiau asfaltarea si reabilitarea tronsonului pe care, în iarnã, s-a circulat foarte greu. „Într-o sãptâmãnã, maxim 10 zile, constructorul va fi mobilizat sã înceapã lucrãrile. În atentia noastrã este si acest drum, ca si DN 66 din Defileul Jiului”, a spus Ion Tudor,sef CNADR Gorj.

Drumul a fost lãsat de izbeliste anul trecut, când mai mult nu s-a lucrat pe aceastã arterã, asa încât, factorii decizionali au avut nevoie de lãmuriri suplimentare. „Au fost stabilite si lãmurite câteva aspecte în legãturã cu începerea lucrãrilor. Luni a fost si o discutie tehnicã si urmeazã ca, în aceastã sãptãmânã, sã îsi pregãteascã utilajele, sã se mobilizeze si sã prezinte planul de lucrãri, în vederea aprobãrii, pentru cã sunt niste reguli ce trebuie respectate  ”, a completat Ion Tudor, sef al CNADR Gorj. Lucrãrile vor avea loc în 5 puncte, luându-se în considerare si partea dintre Petrosani si Jiet, care s-a surpat si pe care a si fost întrerupt traficul o perioadã de timp. Deocamdatã artera este încã deschisã circulatiei, dar drumarii vor face un program de restrictii în functie de portiunile pe care au loc lucrãrile în zona respectivã. Proiectul va dura aproximativ 2 ani, dar se va reface terasamentul mãturat de ploi pe Jiet, pânã la Voineasa.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Lucrãrile din DN7A, spre Voineasa, vor fi reluate

  • 29 mai 2017 la 19:25
    Permalink

    Acest director Ion Tudor platit regeste din bani nostri publici (trece luna si incaseaza salariul) declara in vara trecuta ca firma incepe lucraile anul trecut , el nu circula pe acest drum spre Voineasa sau Transalpina . Cred ca vor incepe niste carpeli la acest drum sa nu zica cetateni din valea jiului ca nu sa facut ceva .

Comentariile sunt închise.