Laurentiu Nistor: Nu mi-e rusine sa muncesc. „Micul Napoleon” de la PNL are probleme de moralitate

Presedintele organizatiei judetene PSD Hunedoara si candidat la Camera Deputatilor, Laurentiu Nistor, este de parere ca toate meseriile trebuie respectate in egala masura pentru simplul motiv ca in spatele fiecareia se afla cate un om. Declaratia acestuia survine in contextul atacurilor fara precedent si jignitoare pe care presedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, continua sa le faca la adresa candidatului PSD Hunedoara la Camera Deputatilor. Laurentiu Nistor crede ca liberalul din Alba ar trebui sa-si analizeze mai atent iesirile nervoase, inainte de a face afirmatii jignitoare la adresa unor oameni care muncesc din greu si care nu vor reusi sa adune nici macar in cinci ani atat cat a castigat Roman intr-o singura luna.
„Tractorist, drujbist, instalator, mecanic, invatator, medic, jurist, economist. Sunt doar cateva meserii pe care le intalnim in viata de zi cu zi si in spatele carora stau vecinii nostri, prietenii nostri, oameni simpli, la fel ca noi. Nu inteleg de ce dl. Roman, un om care se pretinde ca este educat, uraste oamenii care au si alte ocupatii in afara celei de politician? Ceea ce trebuie sa inteleaga dl. Roman este ca, in ciuda atacurilor sale, mie nu-mi este rusine sa muncesc, chiar daca trebuie sa urc pe tractor sau sa tai lemne cu drujba”, a spus Laurentiu Nistor.
Calificat ca membru in CA
Presedintele PSD Hunedoara s-a aratat surprins ca liderul liberalilor hunedoreni nu a venit in fata electoratului cu ideile sale, cu proiectele pe care candidatii PNL doresc sa le propuna Parlamentului, asta daca vor ajunge acolo. In acest context, Laurentiu Nistor a mentionat ca, date fiind multiplele prezente ale presedintelui interimar PNL Hunedoara in diverse consilii de administratie, de la banci pana la firme de automobile, acesta ar fi trebuit sa musteasca de initiative publice. Ca nu este asa, se poate vedea din discursul fara continut al presedintelui de imprumut al liberalilor din Hunedoara.
„Dl. Roman este supranumit de colegii sai „Micul Napoleon”. Au spus-o cu voce tare chiar liberalii, la mitingul organizat la Deva. Cred ca se refereau la faptul ca dl.Roman a reusit performanta de a indeplini, in paralel, mai multe functii. Dupa ce a plecat de la Ziarul Unirea, din Alba Iulia, domnia sa a urcat rapid in fotoliul de director adjunct in Ministerul Apararii Nationale, apoi s-a calificat in „meseria” de membru al consiliilor de administratie. Asa ca il regasim pe moralul „Mic Napoleon” in consiliile de administratie de la CEC, Eximbank si la doua firme de constructii de automobile, dupa cum singur scrie in CV-ul sau. Mai tarziu, datorita experientei acumulate, trece si la Comisia de supraveghere a asigurarilor”, a dezvaluit Laurentiu Nistor.
Peste 187.000 de euro intr-un an
De altfel, chiar ziarul la care a lucrat Roman a publicat un articol din care rezulta ca actualul PNL-ist sef peste hunedoreni a castigat nu mai putin de 187.754 euro net, intr-un singur an. Si asta doar pentru ca a fost membru in diferite consilii de administratie ale unor companii sau institutii publice! Asta da, plata!
Scrie ziarul „Unirea” ca Roman a castigat, in anul 2007, sume grase care adunate ajung la 674.219 lei (6,7 miliarde lei vechi), adica o medie de 56.185 lei lunar, bani in mana. Este un venit frumusel la care un tractorist, drujbist, instalator sau profesor nici macar nu viseaza, a aratat Laurentiu Nistor, candidat PSD la Camera Deputatilor.

Biroul de presa


Comandat: PSD Hunedoara; Executat: MBD REPORTER MEDIA SRL Petrosani; CUI AEP mandatar financiar 11160007

Advertisements

3 comentarii la „Laurentiu Nistor: Nu mi-e rusine sa muncesc. „Micul Napoleon” de la PNL are probleme de moralitate

 • 5 decembrie 2016 la 16:15
  Permalink

  Cetatenii aceste tari vor:

  SCHIMBAREA – REFORMA CLASEI POLITICE
  RIDICAREA CELOR TINERI IN FRUNTEA PARTIDELOR
  REDUCEREA DEPUTATILOR SI SENATORILOR DIN PARLAMENT
  TOTI CEI CORUPTI SI CU DOSARE PENALE SA NU AIBA VOIE SA CANDIDEZE
  ACEI NEVINOVATI DE LA COLECTIV ASTEAPTA RASPUNS

  NOI ii platim si NOI le dam puterea si EI isi bat joc de noi cu aroganta si nerusinare, incalcand legi peste legi.
  Politicienii oportunisti, profitori si corupti în buna parte îsi voteaza legi PENTRU HOTIE.
  1-3-7-15-28 politicieni au fost condamnati penal: un prim ministru, 3 miliardari, 7 ministri, 15 presedinti de consilii judetene, 28 de parlamentari.
  51 DE POLITICIENI DE PRIM RANG AU FOST CONDAMNATI PENAL ÎN ULTIMII ANI ! POLITICIENII ROMÂNI SUNT RUSINEA EUROPEI !
  Mult mai multi politicieni din ministere, consilii judetene si locale sunt in anchete de cercetare penala.
  40% din populatie traieste in conditii de risc de saracie.
  Conducerile judetelor si oraselor sunt organizate pe CLANURI DE INTERESE SI DE CORUPTIE.
  Guvernul conduce tara si tot el face si legile ? Parlamentarii sunt 588 ?
  De 25 de ani toleram sa fim condusi de niste indivizi cu putin simt moral, trufasi si pusi pe capatuiala ! SA NE FIE RUSINE !
  Acestia sunt politicienii care ne conduc? Cei care încalca legile si apoi fug cat pot de justitie? Cei care fac legi pentru POHTA ce-au pohtit?
  DACA NU ACUM, CÂND ? DACA NU NOI, CINE ? O CLASA POLITICA CORUPTA TREBUIE REFORMATA SI SCHIMBATA PRIN ORICE MIJLOACE PASNICE DEMOCRATICE !

 • 6 decembrie 2016 la 21:11
  Permalink

  Da Nistore, tu chiar muncesti din greu, dar stii pentru ce? Iti spun eu: ca sa „prostesti” cat mai multi oameni simpli ca tu, „sfantul” pictat in biserica esti bun de votat, ca sa-ti intaresti „aparatul” de mafioti, demagogi si hoti de la PSD, ca sa ajunga acest judet prin „grija” ta printre cele mai sarace din tara precum Teleormanul lui Dragnea, Vaslui etc , ca sa duci la bun sfarsit „opera” de falimentare a ceea ce a mai ramas din amarata industrie hunedoreana. Nu ti-ar fi rusine! Daca nesimtirea ar durea te-ai svarcoli pe jos.

 • 7 decembrie 2016 la 14:29
  Permalink

  Hai PETROF, da-ti si tu cu parerea, de obicei opiniile tale sunt obiective, le asteptam!

Comentariile sunt închise.