Lacatas a castigat o batalie, continua “lupta”

Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului a reusit sa castige procesul cu Compania Huilei, iar acum are de primit bani. E o prima batalie castigata in instanta, dar razboiul continua.

La data de 27 martie 2012, magistratii Tribunalului Hunedoara au admis actiunea formulata de LSM “VJ” si au obligat CNH SA la plata sumei de 294.892 de lei cu titlu de fond destinat negocierii si urmaririi executarii Contractului Colectiv de Munca aferent.

Banii corespund perioadei de acum aproximativ 2 ani si instanta le-a dat castig de cauza celor de la Liga infiintata  de Miron Cozma.

„Este vorba despre 294.000 de lei, pe care trebuia sa-i primim din contributia de 3,99 la mie din salariile minerilor inscrisi la Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului. Cu acesti bani ne vom plati salariile restante, vom face plati catre terti. Dumnezeu mai face si dreptate si am castigat un prim pas”, a spus Zoltan Lacatas, presedintele LSMVJ.

Liga minerilor mai are de recuperat peste 7 miliarde de lei vechi, bani pentru care continua sa se judece cu cei din CNH in instanta.Acest dosar vizeaza o alta perioada de timp si acelasi fond si se afla deja pe rolul Tribunalului Hunedoara, avand termen la data de 14.06.2012.

Diana Mitrache

Advertisements

5 comentarii la „Lacatas a castigat o batalie, continua “lupta”

 • 29 martie 2012 la 23:33
  Permalink

  Zoltan Lacatas a tradat mineritul Vaii Jiului umilindu-se in fata „BNS-istului” gorjeanului fost Informator de Securitate dovedit Ioan Pisc.

 • 30 martie 2012 la 05:42
  Permalink

  ACUM SE DOVEDESTE CINE A DISTRUS SINDICALISMUL SI UNITATEA SINDICALA DIN VALEA JIULUI ,NIMENI ALTUL DECAT IMPOSTORUL BEBE NICA DIN DORINTA DE A-SI ATINGE SCOPURILE SI DE A TRANSFORMA MINERITUL DIN VALE INTR-O MONEDA DE SCHIMB PT A-SI NEGOCIA FUNCTIILE ATAT IN CNH CAT SI IN POLITICA ,S-A AUTOITITULAT MARE LIDER LA SINDICATUL MUNTELE FARA SA FIE ALES ATAT EL CAT SI CEILALTI LIDERI DE SINDICAT CARE L-AU URMAT ,STIIND CA LAKATOS NU AR FI PERMIS PIERDEREA DREPTURILOR DIN CCDM SI NICI INCHIDEREA MINELOR DIN VALE.SPERAM CA LSMVJ SA CASTIGE NU DOAR O LUPTA CI RAZBOIUL CU ACESTI MAFIOTI DE LA MUNTELE.

 • 30 martie 2012 la 08:25
  Permalink

  bravo ZOLY,continua pana dispar profitorii gen-nica,jurca sau cozma jr.! asa o sa dispara papusarul sindicalistilor de la muntele-circarul jujan-!

 • 30 martie 2012 la 17:52
  Permalink

  Lasati ca face Vadim cu Becali Partidul Lapte si Miere si o sa se inscrie Minerii Vaii Jiului. O sa fie secretar la PLM

 • 31 martie 2012 la 06:46
  Permalink

  lasane lasane si iati toti liderii de la toate expl ca ati supt destul

Comentariile sunt închise.