La douã luni de la alegeri, PNL Hunedoara începe analizele

Douã luni au trecut de la alegerile locale, iar conducerea Partidului National Liberal a început analiza în rândul organizatiilor locale.

Noua conducere judeteanã a PNL a început munca de reorganizare si eficientizare. Activitãtile de evaluare au început la Orãstie, Geoagiu si Simeria.

“La organizatia din Orãstie, care a obtinut rezultate sub asteptãri la alegerile locale, presedintele Dorin – Ioan Popa a înteles cã trebuie sã facã un pas în spate si i-a cedat conducerea, interimar, presedintelui organizatiei judetene, Florin Roman. În Geoagiu si Simeria au avut loc discutii cu membrii PNL, au fost prezentate intentiile si strategiile de organizare ale noii conduceri. De asemenea, presedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman a luat cunostintã de problemele cu care se confruntã liberalii din cele douã zone ale judetului”, se aratã într-un comunicat al PNL Hunedoara.

O altã organizatie care a înregistrat rezultate slabe a fost cea de la Petrila, acolo unde Ilie Pãducel a pierdut alegerile, fiind învins de principalul sãu contracandidat Vasile Jurca.

În urmãtoarele zile presedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman împreunã cu membrii din conducerea partidului vor vizita toate organizatiile teritoriale pentru a afla la fata locului problemele cu care se confruntã acestea si pentru a prezenta strategia cu care vor fi abordate alegerile parlamentare si pe care se bazeazã reorganizarea partidului în judetul Hunedoara.

Monika BACIU

Advertisements