Karma rea a mineritului – accidente cu victime, in luna iulie

Viziunile unui parapsiholog: / Karma rea a mineritului – accidente cu victime, in luna iulie

Romana I., din Lupeni, este recunoscuta ca parapsiholog din clasa detectivilor psihici. A vorbit cu tristete de posibile accidente la minele Vulcan, Petrila sau chiar Lupeni, care au aparut in viziunile sale, dar si despre lupta puterii banului si a politicii, cu precizarea ca daca nu credem in comuncare neconventionala, nu inseamna ca nu exista…

Romana I., este din Lupeni, are cunostinte despre arta comunicarii neconventionale, de parapsihologie, de astrologie si psiho-sociologie. Cu o unda de tristete ne-a avertizat, intr-o doara, ca in minele din Valea Jiului, in urmatoarea luna, vor mai avea loc accidente cu destule victime. Aratandu-ne amuzati si neincrezatori in viziunile sale, doamna Romana ne-a apostrofat: ”faptul ca oamenii nu cred sau nu inteleg anumite lucruri, asta nu inseamna ca nu exista. Eu va spun doar ce vad. Doamne da sa ma insel!”

P arapsilolog din clasa detectivilor psy

Romana I. este recunoscuta ca parapsiholog din clasa detectivilor psihici. De mica avea viziuni si spunea parintilor ce sa faca sau cum sa se fereasca de de situatii care-i puneau in pericol. Intr-o zi a inchis catelul in casa pentru ca vazuse cum acesta va fi strivit de copitele unui cal, dar nu a reusit sa ”dejoace” soarta. Catelul a iesit ca din pusca atunci cand mama sa a intrat sa-si ia haina de ploaie. Patrupedul a fugit pe ulita staului unde a nimerit sub caruta cu cai a unui vecin.

”Nu radeti de aceste lucruri. Nu vom stii noi, oamenii, ce e ingaduit si dat de la Dumnezeu si cum functioneaza omul si lumea cu adevarat. Eu am avut o problema de viata si de moarte cu copilul meu. Am umblat la toti medicii vestiti, dar nici unul nu mi-a dat sperante. Doamna Romana mi-a spus pe cine sa caut. Inca mai traia calugarul Mihail Neamtu de la Prilog, harazit de Dumnezeu cu puteri vindecatoare, cel care a lasat in urma lui o mostenire fara egal: retetele din plante ”asezonate” cu rugacini, care de fapt sunt gandul pozitiv si credinta ca se poate. M-a trimis la el, iar dupa un an copilul meu era sanatos, iar acum are 36 de ani. Mi-a spus atunci ca exista un calugar vestit in  nordul Transilvaniei, care are leacul pentru boala fiului meu. M-am interesat si vestit pe acolo era doar calugarul Neamtu” – ne-a declarat Arsenie Straja, profesor de fizica, precizand ca doamna Romana la cei 57 de ani, a salvat multi oameni, dar a calauzit pe si mai multi, invatandu-i cum sa actioneze pentru a trece de ”rascrucile vietii”, cum numeste ea situatiile limita din viata cuiva.

Energii negative, accidente si victime

”Toate lucrurile de care va spun acum, se vor intapla in luna iulie si au la baza fortarea lor de catre cei care au pierdut puterea. Va spun doar ce vad si simt, a  energiilor existente percepute. Vor fi probleme cu diverse firme care lucreaza, furnizeaza materiale pentru minerit si sunt in pericol de a-si pierde pozitia fata de CNH. Acestea nu vor mai putea rezista si vor sacai, vor presa, ceea ce poate genera conflice majore. Aceasta situatie se poate reflecta periculos in activitatea miniera prin accidente la minele Vulcan, Petrila sau chiar la Lupeni, cu victime. Adica aceste asa zise riscuri vor fi create cu precadere din dorinta unora de a-si crea piata, dar si a altora de a dezorganiza aceasta structura de firme. Implicatii va avea si un cap/lider sindical cu precadere sustinator al fostei puteri. Pregnante vor fi aceste actiuni la inceputul si la sfarsitul lunii iulie. Va fi urat, este o karma rea. Ca solutii ar fi o mana conducatoare de fier dar abila, care sa dejoace aceste zazanii, dar aceasta nu se intrevede clar.

Exista si lucruri bune. Vor lua avant proiecte, cum este si cel din Straja, care se va derula rapid si va da speranta si paine catorva familii prin locurile de munca create. Dar vor fi si cei care nu sunt multumiti de aceste reusite din cauza invidiilor sau a rautatii nascute pentru un individ sau altul si ma refer la opozitii politice. Acestia vor actiona pentru zadarnicirea acestei dezvoltari, dar nu vor reusi decat sa creeze complicatii in realizare, dar care vor fi rezolvate. In rest, exista framantari, fenomene ciudate, dar care nu sunt majore.

La nivel national, scandalurile vor continua, iar presedintele Traian Basescu va pleca inainte de a i se termina mandatul” – a atentionat Romana I. facand din nou precizarea, cu privire la a crede sau nu in ceea ce spune, ca daca nu vedem sau nu credem asta nu inseamna ca nu poate exista o asemenea capacitate la unii oameni in a vedea fapte si situatii. Asa o fi?

Ileana Firtulescu