Îngropati la 2 metri sub pãmânt si deasupra încã doi metri de vegetatie

Cei care îsi duc somnul de veci în cimitirul din municipiul Vulcan nu sunt îngropati numai la doi metri sub pãmânt, ci sunt îngropati si de vegetatie.  Buruienile au crescut precum ciupercile dupã ploaie, însã lucrul acesta pare a nu-i deranja pe cei care au rudele îngropate în cimitirul din localitate. Cu greu se mai pot zãri mormintele, iar reprezentantii administratiei locale iau atitudine.  “S-a discutat în spatiul public si personal am primit sesizãri privind iarba din  cimitir. Conform programului si promisiunilor fãcute cetãtenilor, de câteva zile s-a început cositul si curãtenia”,  spune Cristian Merisanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

În plus, edilii spun cã si cei care au rude decedate pot curãta împrejurul mormintelor. “Consider însã cã si noi, cei care am avut oameni dragi care acum se odihnesc în cimitir, avem datoria sã facem putinã curãtenie, sã pãstrãm ceea ce muncitorii fac astãzi. Am pus câteva fotografii în care se vede  faptul cã se lucreazã, dar si câteva morminte pe care iarbã este de peste 1 metru. Eu cred cã nu este un efort mare sã ne curãtãm fiecare 2 metri lungime/ 2 metri lãtime, acolo unde este cazul. Speram ca sãptãmâna viitoare sã finalizãm curãtenia în cimitir. Dumnezeu sã ne ajute!”, mai spune viceprimarul.

Monika BACIU

Un comentariu la „Îngropati la 2 metri sub pãmânt si deasupra încã doi metri de vegetatie

  • 21 iulie 2017 la 05:51
    Permalink

    Dar mortii nu pot sa curete si ei ca prea stau degeaba?Oricum,in final vegetatia dispare iar cei trecuti in nefiinta tot acolo raman asa ca nu vad unde e problema.

Comentariile sunt închise.