Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minierã si Protectie Antiexploziva Insemex Petrosani cautã pazã pentru Hotelul Gambrinus.
Unitatea hotelierã a intrat de ceva timp în posesia intitutului de cercetare, care acum cautã firmã care sã asigure paza. 92.016 de lei este valoarea contractului. Mai exact, este vorba de un contract de “Servicii de pazã, monitorizare, dispecerizare si nterventie rapidã la obiectivul – Hotel Gambrinus situat în localitatea Aninoasa, DN66, judetul Hunedoara. Se achizitioneazã servicii de pazã, 1 post permanent 24/24, pentru o perioadã de 7 luni de la semnarea contractului de servicii, pentru asigurarea pazei”. La momentul achizitionãrii hotelului, oficialii INCD INSEMEX spuneau cã investitia este justificatã de numeroasele evenimente pe care le organizeazã, evenimente la care participã persoane din tarã, dar si de peste hotare. “Avem în vedere aceastã achizitie dat fiind faptul cã noi organizãm numeroase cursuri de perfectionare. Astfel, dorim sã le oferim participantilor pachete complete. În plus, astfel vom avea si o unitate pentru actiunile pe care institutul nostru le deruleazã, si anume simpozioane la care vin participanti de pretutindeni. Complementar, vom utiliza hotelul si pentru partea turisticã”, a declarat Artur Gãman, directorul general al INSEMEX Petrosani. De precizat este faptul cã, INCD Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Securitate Minierã si Protectie Antiexploziva Insemex Petrosani organizeazã în data de 3 octombrie 2019 cea de-a IX-a editie a Simpozionului International Securitate si Sãnãtate în Muncã – SESAM 2019. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul si colaborarea Universitãtii din Petrosani, a Inspectiei Muncii si sub auspiciile Ministerului Cercetãrii si Inovãrii, Academiei Oamenilor de Stiintã din România – AOSR si Academiei de Stiinte Tehnice din România – ASTR. Hotelul Gambrinus este cotat cu douã stele, acesta fiind situat într-o zonã linistitã, la marginea orasului Aninoasa, si are un restaurant deschis nonstop, care serveste preparate românesti.
Cosmin BACIU