Hunedoara: 392 persoane infectate cu COVID

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare
Număr persoane ieşite din carantină: 473
Număr persoane aflate în carantină: 273
Număr persoane aflate în izolare: 503
Număr persoane ieşite din izolare: 5.982
Număr persoane vindecate şi externate: 69
Număr persoane confirmate: 392
Număr persoane decedate: 41

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:
– În ultimele 24 de ore, 7 militari I.S.U Hunedoara, cu 1 mijloc tehnic, au fost implicaţi în 4 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.
– Serviciul de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 31 de misiuni cu 11 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.

– În cadrul misiunilor realizate pe raza județului Hunedoara în data de 20.04.2020, structurile Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au aplicat 57 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 118.000 lei.

– Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 74 de misiuni, cu 88 jandarmi şi au aplicat 11 sanctiuni valoare 12.600 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
În acţiunile care au loc zilnic în judeţul Hunedoara sunt implicaţi şi lucrători ai Poliţiilor locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale.

Biroul de presă

Un comentariu la „Hunedoara: 392 persoane infectate cu COVID

  • 21 aprilie 2020 la 20:40
    Permalink

    Ba, treziti-va, suntem pe locul 4 la cazuri de coronavirus pe tara si pe locul 2 la decese. Ce facem????????? Fiv-ar autoritatiule de ras….

Comentariile sunt închise.