Haz de necaz / A uitat cã si-a lãsat geanta în taxi si a alertat politia cã i-a fost furatã

Si-a pierdut memoria. O femeie din Petrosani a pus pe jar, la sfârsitul sãptãmânii trecute, politistii, dupã ce a raportat cã i s-a furat poseta în timp ce era în cimitir.

Dupã verificãrile efectuate, oamenii legii au stabilit cã asa-zisa victima, de fapt  si-a uitat geanta într-un taxi. Dupã verificãrile demarate de politisti s-a stabilit faptul cã femeia si-a uitat bunul în mijlocul de transport în comun cu care a venit.

„Pânã la urmã s-a dovedit cã doamna ne-a indus în eroare în sensul cã am primit un telefon la dispeceratul Politiei Locale si dana îsi uitase posete într-un taxi, iar soferul s-a sesizat singur, si-a dat seama stiind despre ce e vorba, însã femeia nu îsi aducea aminte”, a declarat Dorina Nitã, viceprimarul municipiului Petrosani.

Femeia a spus cã în poseta avea întreaga pensie, în valoare de 700 de lei. Din fericire conducãtorului autoturismului a auzit de povestea femeii si a observat cã în mainã este o geantã pe care a încredintat-o autoritãtilor.

Factorii decizionali încearcã pe cât posibil sã previnã incidentele neplãcute însã fac apel la populatie sã fie atenti în zonele aglomerate pentru a nu rãmâne fãrã bunuri.

Raul IRINOVICI

 

Advertisements