Handbal / CSS PETROSANI ÎN PRIMELE 16 DIN ROMÂNIA

Echipa de junioare III (gr. 2002) a CSS Petrosani, antrenatã de prof. Daniel Brânzãu a reusit o excelentã performantã, calificarea în faza nationalã a Turneului semifinal nr. 2 pe tarã. Au fost opt grupe care au totalizat 44 de echipe din toate zonele tãrii, din cele 80 care au luat startul de toamnã, în editia 2016-2017.

Echipa din Petrosani a fost la un pas de a învinge si ocupanta locului 1, Arena Tg. Mures, pe care a condus-o la pauzã cu 13-12. În ultima partidã, cea cu L.P.S. Slatina, petrosenencele au fãcut un galop de sãnãtate, dupã un 9-0 la pauzã, câstigând cu 16-5. „Sunt multumit de evolutia echipei, am câstigat trei meciuri, am fost în grafic. Sper ca si luna viitoare sã prindem la turneul semifinal aceeasi formã”, a declarat prof. Daniel Brânzãu, antrenorul CSSP. În perioada urmãtoare, echipa de junioare II (gr. 2000) a CSSP va juca la Turneul semifinal  nr. 2 (27-30 apr.) la Baia Mare, într-o grupã cu Phoenix Baia Mare, LPS Vaslui si CSM Ploiesti echipa deplasând un lot de 15 sportivi.

Calificare mare cu.. cele mici!

Un succes deosebit l-a obtinut echipa de junioare V (10-11 ani), antrenatã de prof. Edith Mileti, care a reusit o calificare în urma etapei de zonã de la Petrosani (22-23 aprilie) din cadrul Euroregiunii RO 5. Au participat 10 echipe împãrtite în douã grupe de câte cinci, echipa CSS Petrosani fiind în grupa A, înregistrând rezultatele: 30-1 cu Happy Fun Kids Bocsa, 24-14 cu Diniasanca Dinias, 16, 16-13 cu Lic. Teoretic „Tr. Vuia” Resita 19-9 cu A.S. Câtu Timisoara. Au evoluat 12 pentru CSS Petrosani: Sidonia Peter (p), Ioana Nitã, Edina Kiss, Lorena Postolache, Aida Vãtãselu, Diana Bartha, Diana Rache, Denisa Isari, Maria Tuhut, Alexia, Alexia Borbei, Sara Bulf, Iulia Nitã. În cealaltã grupã s-a calificat pentru turneul semifinal care va avea loc pe 12-14 mai a.c., C.S.M. Vulcan si Leul Giarmata.

GENU TUTU

Advertisements