Guvernul îngroapã compania energeticã / “Ajutorul” pentru CEH, doar un împrumut la care se adaugã si dobânda aferentã!

Ca în bancurile proaste. „Ajutorul de stat” acordat de Guvern Complexului Energetic Hunedoara reprezintã de fapt doar un împrumut pe care compania energeticã trebuie sã-l
ramburseze cu tot cu dobânda aferentã.

3 comentarii la „Guvernul îngroapã compania energeticã / “Ajutorul” pentru CEH, doar un împrumut la care se adaugã si dobânda aferentã!

 • 14 mai 2015 la 19:43
  Permalink

  Oare acest om, Jujan Constantin este speranta pentru CEH si Valea Jiului. Daca credeti ca da, trebuie sa fi vazut emisiunea Punctul pe I cu Ionut Dragotesc de astazi: deznadajduit, pierdut in explicatii, mototol in exprimare, balbait si cu capul intre urechi si mai grav fara solutii….slaba speranta Valea Jiului cu acest general… singura lui dorinta la acest moment este se pare sa-si prelungesca cat mai mult “mandatul” si sa-si incasese cei 20.000 lei/luna. IREAL!!! Valea Jiului trezeste-te!!! Cu asemenea oameni, solutia este pe scurt: falimentUL CEH!
  Fara suparare Domnule Jujan: nota 4 si asteptam demisia!
  Singurele realizari din februarie pana in prezent sunt cresterea datoriilor la CEH de la 8oo la 950 mil, la care se aduga si penalitatile de 100 mil euro si 10 milioane euro petrecute cand dumneata pastoreai defuncta CNH plantat de acelasi Emil Boc pe care dumneata il blamezi, din aceeasi functie: director general.
  Putina demnitate Domnule Jujan! Esti complet depasit de CEH!!!

 • 18 mai 2015 la 08:26
  Permalink

  Oricum aceste compani de stat nu cred ca au ele bani sa plateasca datorile si vor fi sterse cum s-a intamplat si inainte din cate am auzit de la tv si de pe net.

 • 18 mai 2015 la 08:37
  Permalink

  si cum statul i-si plateste singur el la el adica eu imi dau mie ceva.

Comentariile sunt închise.