Greenline-ul a fost ”botezat”

Consilierii județeni dezbat un proiect de hotărâre privind aprobarea înființării SOCIETĂȚII DE TRANSPORT PUBLIC ZONAL GREEN LINE VALEA JIULUI SRL în cadrul proiectului „Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani – Green Line Valea Jiului”. În anul 2018 s-a aprobat asocierea CJ Hunedoara cu unitățile administrativ-teritoriale din Valea Jiului pentru constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Greenline Valea Jiului.

În plus, se supune atenției consilierilor județeni și proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru delegarea serviciului de transport public de călători și a documentației de atribuire privind delegarea de gestiune a serviciului de transport public de călători prin curse regulate între localitățile din Valea Jiului, în cadrul proiectului „Linia Verde de autobuze electrice între Petrila – Petroșani – Aninoasa – Vulcan – Lupeni – Uricani Green Line Valea Jiului” . cele două proiecte sunt interdependente.

”Studiul de oportunitate pentru delegarea serviciului de transport public de călători în cadrul proiectului ”Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani-Greenline Valea Jiului” și documentația de atribuire privind delegarea de gestiune a serviciului de transport public de călători prin curse regulate între localitățile din Valea Jiului proiectului ”Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani-Greenline Valea Jiului”, au fost supuse apronării Consiliului Județean Hunedoara în luna septembrie 2020. Având în vedere studiul de oportunitate prin care se propune delegarea de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru transport public zonal Green Line Valea Jiului a serviciului de transport către o societate aflată în subordinea UAT-urilor, este necesară înființarea unei societăți comerciale având ca și asociați toți partenerii din cadrul proiectului ”Linia verde de autobuze electrice între Petrila-Petroșani-Aninoasa-Vulcan-Lupeni-Uricani-Greenline Valea Jiului” către care se va face delegarea gestiunii”, arată CJ Hunedoara.

Firma va purta numele de Societatea de transport public zonal green line Valea Jiului SRL.

Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Greenline-ul a fost ”botezat”

  • 18 septembrie 2020 la 08:38
    Permalink

    Oare cat mai merge aceasta minciuna a alesilor ,chiar asa ne batem joc de oameni ??? De ani de zile tot se discuta asta si nimic concret doar vorbe amagitoare..O sa zboare porcul si asa ceva nu va fi realizat .La furat, la inchis mine si sa nu creati locuri de munca in vale sunteti primii restul e istorie .Rau am ajuns tovarasi …Batular sfantu de ciolan oare cata carne mai are pe el ca nu va mai saturati …

  • 18 septembrie 2020 la 10:20
    Permalink

    nepotul meu a inbatranit de cand tot aude povestea asta care se tot repeta in prag de alegeri.dar spalatii pe creier voteaza tot ce au fost invatati

Comentariile sunt închise.