Gabriel Lungu, în Ministerul Economiei

Gabriel Lungu, cel care era numit si ”strategul” datoritã actiunilor sale bazate pe logicã si cunoastere temeinicã a legislatiei, a ajuns în prezent sã ocupe functia de consilier superior în Ministerul Economiei, pe latura industriei de apãrare. Gabriel Lungu a fost, timp de un an si jumãtate, secretar de stat în Ministerul Muncii.

Lui Gabriel Lungu multi i-au cerut ajutorul. De la simpli cetãteni, la politicieni locali si pânã la cei de nivel national, de la firme de cartier pânã la mari companii. De-a lungul timpului petrosãneanul G. Lungu a fost jurist în cadrul Prefecturii judetului Hunedoara, city manager al Lupeniului, apoi din 2014 pânã în august 2016 a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Solidaritãtii Sociale si Familiei.

Datoritã stilului sãu de muncã din perioada scurtelor guvernãri Ponta si Ciolos (care l-a pãstrat vreo 8 luni), multi specialisti de la acest nivel l-au remarcat si au tinut legãtura cu el chiar si dupã ce premierul Dacian Ciolos l-a eliberat din functie. Asa se face cã la începutul acestui an, mai precis în feruarie 2017, a primit oferta de a lucra în cadrul Ministerului Economiei, consilier superior la departamentul industrie militarã.

8-1

În aceastã lunã iunie 2017, l-am descoperit din întâmplare pe site-ul Ministerului Economiei si, ca urmare, l-am întrebat ce se întâmplã. Ne-a spus, printre altele, cã doreste sã aibã un loc al sãu, adicã un loc de muncã stabil care sã nu mai depindã de ”fluctuatiile politice” si asta sã se datoreze  profesionalismului sãu, iar timpul necesar pentru ca acest lucru sã fie cunoscut si recunoscut sã fie cât mai  scurt posibil.

Acum, mai mult ca oricând, îsi doreste acest lucru pentru cã fiica sa, Oltina, a trecut cu brio dificilul examen de admitere la Colegiul National de Arte ,,Dinu Lipatti” Bucuresti, la singura clasã cu specializarea Arta Actorului. De precizat cã succesul adolescentei este si succesul unor actori ai Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petrosani, care au crezut în Oltina si s-au ocupat de pregãtirea ei. ”Da, sunt consilier superior în cadrul Ministerului Economiei. Vom vedea ce ne rezervã viata, dar vreau ca oriunde mã duc sã am ce face. Deocamdatã, aici, fac ceea ce am fãcut de 10 ani – legi. De data aceasta pentru industria de apãrare. Sigur, mai fac si alte lucruri…” – a declarat Gabriel Lungu.

Ileana Firtulescu

6 comentarii la „Gabriel Lungu, în Ministerul Economiei

 • 7 iunie 2017 la 20:18
  Permalink

  Felicitari si succes !

 • 7 iunie 2017 la 21:40
  Permalink

  Asta e o tara de kkt. Omul asta e un jeg! Sa va spalati cu jegul pe cap! Siktir!

 • 8 iunie 2017 la 07:48
  Permalink

  Ce cauta la Ministerul Apararii numai PSD(fara minte) poate sti. Desi i-am votat… Regret!
  „Fac legi pentru industria de aprarare”!(ce mascarada) Ne apara Lungu de Rusia……

 • 8 iunie 2017 la 09:29
  Permalink

  Oooo, daaaaa….multumim Duamnei Ileana care ne-a rispit o dilema existentiala care nu ne mai lasa sa dormim linistiti. Cica…ce mai face Lungu!!!
  Cica face legi…in totala contradictie cu ceea ce stiam noi, oamenii cinstitim ca face faradelegi…fara numar, fara numar.

  Duamna!!!??? Pentru aceasta iluminare existentiala va acordam Premiul Pulita-r!!! Mandriti-va si laudati-va!!! Il meritati cu prisosinta! Ati scos din cavou un zombi si ni-l prezentati om verde!

 • 8 iunie 2017 la 22:57
  Permalink

  domnule mitrache citesc ziarul dvs si consider ca in acest moment este cel mai echilibrat si echidistant ziar din peisajul jurnalistic al vaii jiului dar nu pot sa nu observ anumite articole ale ziaristei din epoca de trista amintire F.I care au o tenta laudativa exagerata de multe ori ridicola la adresa unor personaje din peisajul politic sorin radu,artur gaman,lungu gabriel si inca citiva care in mod ciudat se pare ca sponsorizeaza genul acesta de articole…..e pacat ca ziarul dvs sa aiba de suferit din cauza unor articole obscure care imi amintesc mai mult de epoca de aur cind s a format profesional si ziarista in cauza.

 • 9 iunie 2017 la 08:35
  Permalink

  „Gabriel Lungu, cel care era numit si ”strategul” datoritã actiunilor sale bazate pe logicã si cunoastere temeinicã a legislatiei…”

  Rugam insistent ca astfel de articole sa nu-si mai gaseasca locul in acest ziar, altfel riscati sa ramaneti fara cititori seriosi.

  Mangafaua despre carie scrie ziarista este recunoascuta pentru marsaviile si marlaniile pe care le-a facut. Auzi: Stratagul..pfff, logica….pffff….Ba Pitagora, ma Aristotele ce esti tu. Rusine, rusine, rusine!

Comentariile sunt închise.