Fotoreportaj în „Dealul Institutului” / Plãcerea de a juca fotbal

A fost un sfârsit de sãptãmânã absolut emotionant. Universitatea din Petrosani, care aniverseazã în curând 70 de ani de existentã, are tot felul de initiative frumoase.
Iatã cã la imboldul unor cadre didactice care iubesc sportul, s-a organizat un meci pe terenul sintetic din complexul „Aurel Suciu”, din „Dealul Institutului”, un meci de fotbal Stiinta – Universitatea Petrosani versus Jiul Petrosani, echipã care se apropie de 100 de ani de existentã. I-am vãzut în lotul universitar pe E. Edelhauser, M. Heljiu, Vl. Florea, A. Nicola, C. Danciu, D. Vladislav, Csaba Lorincz, Ol. Stoicuta, Bg. Rãvas, I. Stelescu, C. Nistor, M. Popescu sau Cr. Ilioni, „opunându-se” jiulistilor Ghitan, Ben. Popescu, Sedecaru, H. Popa, Irina, Ceacusta, Iszack, M. Tudorache, Fl. Stoica, Marin Mihai (71 ani, decanul de vârstã al meciului) sau Damian Militaru.
Nici mãcar scorul de 8-3 pentru Jiul nu a contat. Atmosfera destinsã, fãrã patimi, clasamente sau controverse, a contat cel mai mult. Ni s-a promis cã vor mai fi astfel de evenimente. În rest, sã lãsãm fotografiile sã vorbeascã.


GENU TUTU

Advertisements