Fotbal, liga a III-a, seria a 7-a | N-A IEȘIT NICI ACUM!

Jiul Petroșani are un ghinion teribil, deschide scorul, nu câștigă!

În meciul de la Bumbești-Jiu (Sadu) jiuliștii puteau câștiga după ce au condus timp de aproape o oră. Cu un arbitraj destul de părtinitor cu gazdele, culminând cu eliminarea lui Herci în min. 90, după ce acesta fusese faultat în careu (a luat al doilea galben și evident roșu pentru simulare), Jiul nu a rezistat până la final. Conducând la pauză cu 1-0, a fost sancționată cu un penalty controversat în min. 59, primind apoi gol pe o gafă monumentală în apărare.
”A fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Psihic vorbind, echipa își revine greu în urma programului extrem de încărcat din aceste prime etape. Sper să fim în formă maximă la meciul cu Progresul Ezeriș”, a spus antrenorul Jiului, Avram Moldovan.

Viitorul II Tg. Jiu – 2 (0)
Jiul Petroșani            1 (1)
Viitorul Tg. Jiu (antr. Bogdan Chiriac): Moga – Chelariu, Misarăș, Pirtea, Godja – Caba, Gheban, Geană, Micle – L. Popescu, Măicăneanu
Jiul Petroșani (antr. Avram Moldovan): A. Farcaș – Bădărău, Torkos, C. Ionică, Catalicea (min. 72 Mazilu) – Pau, R. Sandu, Herciu (eliminat min. 90), Bg. Petrescu (min. 67 Teleru) – Cocină, Cuibari.
Arbitru: Claudiu Filip – Craiova
Spectatori: 200
Golurile:
0-1: Cocină (min. 5) dintr-o pasă a lui Bg. Petrescu
1-1: Mîăicăreanu (min. 59) din penalty, acordat după un fault imaginar a lui Caralicea
2-1: Laur. Popescu (min. 82) după o greșeală a apărării, scapă singur și înscrie.

Hop-hop-hop, cu Mediop!

l CSM Reșița zburdă prin liga a III-a, precum nemții în preliminariile CM 2022 în grupa României.
l O echipă solidă, cu acest Mediop Helyac (30 ani), venit de undeva din Senegal, ”aclimatizat” bine la liga a IV-a la Ripensia Timișoara, acomodat în liga I la Dunărea Călărași și FC Argeș, iar acum, imbold pentru CSM Reșița.
l Fosta participantă în Europa League, Pandurii Tg. Jiu, a demolat echipa Gliortul, prin proporțiile scorului, 6-1 la Tg. Cărbunești.
l Nou promovata Progresul Ezeriș a învins pe cealaltă promovată, Viitorul Șimian, cu 1-0, printr-un penalty.
l Deși a condus cu 1-0 la Lupac, Aurul Brad a fost învinsă de echipa locală Voința cu 2-1.

GENU TUTU
Foto Facebook Viitorul Pandurii Tg. Jiu