Fostul director al DADPP, Daniel Visan, nevinovat într-un dosar al DNA

Fostul director al Directiei Administrarea Domeniului Public Privat din cadrul municipalitãtii Petrosani a fost cercetat alãturi de alte persoane într-un dosar instrumentat de DNA Alba Iulia. Plângerea penalã a fost fãcutã de Asociatia Composesoratului Poenile Tãii-Bãnita-Dâlja Mare – Petrosani si a vizat un litigiu cu un teren.
Daniel Visan, fost director în cadrul Primãriei Petrosani, alãturi de un expert topograf si o altã persoanã au fost reclamati la DNA Alba Iulia de cãtre Asociatia Composesoratului Poenile Tãii-Bãnita-Dâlja Mare – Petrosani, într-un caz ce a privit trecerea unui teren în proprietatea municipalitãtii Petrosani. Suprafata era revendicatã de asociatia composesoralã, astfel cã reprezentantii acesteia au considerat cã a fost încãlcatã lege. Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângã Î.C.C.J – D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia în anul 2015. În urma anchetei procurorii au  constatat cã nu sunt probe care sã arate cã Visan Daniel Adinel, Bolea Petru Cristian si Vîlvãresc Rusalin Alexandru au sãvârsit vreo faptã penalã. Prin urmare s-a renuntat la acuzatii, însã Asociatia Composesoratului Poenile Tãii-Bãnita-Dâlja Mare – Petrosani a atacat solutiile de clasare dispuse de procurorii DNA. Tribunalul Hunedoara a respins actiunea si a obligat Asociatia Composesoratului Poenile Tãii-Bãnita-Dâlja Mare – Petrosani sã plãteascã 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare cãtre stat, 1700 lei cãtre Bolea Petru Cristian si alte 2200 lei cãtre Visan Daniel Adinel. Decizia Tribunalului Hunedoara pronuntatã zilele trecute este definitivã.
Maximilian Gânju

2 comentarii la „Fostul director al DADPP, Daniel Visan, nevinovat într-un dosar al DNA

 • 1 aprilie 2019 la 06:55
  Permalink

  Saracu…chiar este un om cinstit ,doar cinstit isi face treaba ! Sunt curios cat este comisionul lui Tibi din cei 2200 lei.
  ..:)))
  Niste spagari care NU FAC NIMIC PENTRU ORAS !!!
  RUSINEEEEEE !!!!!!

 • 1 aprilie 2019 la 11:54
  Permalink

  Mare cloaca in primaria Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.