Foc la silozurile din Coroiesti

Un puternic incendiu a izbucnit duminicã la prânz la instalatiile electrice din zona silozurilor de huilã de la Coroiesti.  Potrivit pompierilor, incendiul a  izbucnit la o înãltime de aproximativ 15 metri undeva unde sunt cabluri electrice, chiar înainte de intrarea în silozuri.
„Încercãm sã  limitãm focul. Din câte stim, arderea s-a produs undeva la o înãltime de 15 metri, la partea electricã si nu va intra focul în silozuri. Este destul  de grav pentru cã în interior sunt 18 silozuri, fiecare cu o capacitate de 500  de tone de huilã si, chiar dacã nu sunt pline toate, existã material inflamabil în fiecare”, a declarat Cristian Baleia, comandant al Detasamentului de pompieri militari de la Petrosani. Pompierii au  intervenit cu mai multe masini si  deocamdatã nu se stie cum a izbucnit incendiul. O anchetã va scoate la ivealã modul în care cablurile electrice au luat foc.
Diana Mitrache

Advertisements

5 comentarii la „Foc la silozurile din Coroiesti

 • 10 noiembrie 2019 la 16:16
  Permalink

  Inca un DEJA-VU !! asa luau foc si abatajele inainte de sarbatori ,oare e doar coincidenta ? cine e sef la salvare ?

 • 10 noiembrie 2019 la 21:24
  Permalink

  inca nu s-a inchis preparatia coroesti?

 • 11 noiembrie 2019 la 06:15
  Permalink

  Pai e simplu, se stie ca tiganii din colnie dau foc dupa care vin pompierii si sting focul si uite asa a doua zi tot tiganii de care nimeni nu are curajul sa se lege vin si sustrag cuprul dupa care vine Coltescu cu termitele lui si rade tot fierul vechi pana nu mai ramane nimic. Pai unde este paza domnilor din conducerea CEH, cei care incasati sute de milioane pe luna? Un lucrul e sigur, acest eveniment este cel care trimite in istorie Preparatia Coroesti. Uite asa in maxim 3 luni va fi rasa de pe suprafata pamantului preparatia si iarasi se vor imbogatii unii imbuibati care nu se mai satura dar poate dumnezeu o sa-i sature odata si odata.

 • 12 noiembrie 2019 la 10:30
  Permalink

  de ce sa fie rasa? ce nu se gasesc cabluri sa le inlocueasca pe cele arse?

Comentariile sunt închise.