Florin Roman: “Valea are ce meritã. A votat întotdeauna foarte mult culoarea rosie”

Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara, este de pãrere cã Valea Jiului are ceea ce meritã, “a votat întotdeauna foarte mult culoarea rosie”. Valea Jiului si-a pecetluit soarta. Cetãtenii cu drept de vot din aceastã zonã mono-industrialã au votat mereu cu PSD. În Valea Jiului se aflã unul dintre cele mai puternice fiefuri PSD. Mai mult, presedintele interimar al PNL subliniazã cã Valea Jiului se apropie de nivelul (de jos) al judetului Teleorman.

“Depinde cum ne miscãm, depinde cum le spunem oamenilor: sã stea în continuare cu ajutoare de stat si este în regulã sau sã ne apucãm sã ne dezvoltãm”, a declarat Florin Roman, presedintele interimar al PNL Hunedoara. Presedintele interimar al PNL Hunedoara oferã ca exemplu de dezvoltare judetele Alba, Arad si Timis, toate sub conducere liberalã. Acesta a tinut sã le transmitã si un mesaj cetãtenilor din Valea Jiului.

“Tin foarte mult la colegii din Valea Jiului, însã chiar dacã o sã deranjez, spun cã poate Valea are ce meritã. A votat întotdeauna foarte mult culoarea rosie si atât de bine a fost administratã aceastã Vale, încât am ajuns unde am ajuns. Dumneavoastrã, cei de aici vã hotãrâti viitorul. Vreti sã încercãm o administratie mai bunã. noi am arãtat la Alba cã stim sã atragem fonduri europene, colegul Robu de la Timisoara a stiut sã administreze Timisoara, Falcã la Arad acelasi lucru. Dumneavoastrã în 11 decembrie va trebui sã luati o decizie simplã: va trebui sã mergeti în continuare asa, îmi pare rãu, dacã asta hotãrâti vã respectãm vointa, mergeti cu cine vreti dumneavoastrã, dar vã apropiati de Teleormanul lui Dragnea. Dacã vreti sã încercãm si altceva si sã puneti la muncã oamenii care vor sã lucreze pentru dumneavoastrã, atunci e simplu”,  a mai spus sursa citatã.

Pentru ca Valea Jiului sã se dezvolte este nevoie de politici guvernamentale. Doar Guvernul mai poate ajuta zona sã se dezvolte din punct de vedere economic.

“E nevoie de politici guvernamentale si dacã Guvernul vrea, cu adevãrat sã facã ceva pentru Vale Jiului, va trebui ca aceste conditii minimale sã le sustinã (alocarea veniturilor de completare pentru disponibilizati pânã în 2020). E important ca toti oamenii politici sã înteleagã cã Valea Jiului are nevoie de un pact national, de un pact politic semnat de cãtre toate partidele, pentru cã problema Vãii Jiului nu este doar o problemã a judetului Hunedoara, Valea Jiului este o problemã a Guvernului României si fãrã mãsuri concrete din partea Guvernului României, lucrurile aici, din pãcate, nu vor aduce o îmbunãtãtire”, a mai subliniat Florin Roman. Potrivit liderului PNL Hunedoara, primarii si-au îndeplinit sarcinile, iar acum e nevoie de implecarea guvernului.

„Primarii si-au fãcut treaba atât cât au putut, apã, drum canal, case de culturã. Ei au fãcut ceea ce a depins de ei. Restul înseamnã politici nationale, nici politici ale consiliului judetean, nici politici ale primarilor, e vorba de politici guvernamentale. Si aici dacã vrem cu adevãrat sã ne miscãm va trebui sã terminãm cu lupta aceasta la nivelul Vãii Jiului”, a mai spus Florin Roman.

Monika BACIU

8 comentarii la „Florin Roman: “Valea are ce meritã. A votat întotdeauna foarte mult culoarea rosie”

 • 5 octombrie 2016 la 19:57
  Permalink

  A fost Molot (PNL) presedinte de CJ si nu a facut mare branza pentru valea jiului . Chiar ne credeti prosti sa va dam voturile ?

 • 5 octombrie 2016 la 20:01
  Permalink

  asa e, Valea Jiului are ce merita, aici inclus si Tiberiu Iacob-Ridzi!

 • 5 octombrie 2016 la 21:08
  Permalink

  cind vedem mutra hida a pdl istului ritzi linga roman si cind vedem ce gunoi sindical laszlo domokos au luat azi chiar ca nu ma gindesc sa votez pnl dar nici ciuma rosie cu jigodiile reslerita si nistor si vulpea intotero…cred ca mai bine uniunea salvati romania USR partid nou cu oameni tineri neminjiti politic……..

 • 5 octombrie 2016 la 22:26
  Permalink

  Pnl?Care PNL?Ala plin de penali,sau celalat?

 • 5 octombrie 2016 la 22:27
  Permalink

  Pnl?Care PNL?Ala plin de penali,sau celalalt?

 • 6 octombrie 2016 la 07:30
  Permalink

  Daca avem o ministra a finantelor care ne considera pe toti niste babuini care putem trai cu 2 lei pe zi acum avem si un jeg la PNL Hunedoara care ne trateaza la fel. Sa te bip, bip in gura domnule presedinte al PNL Hunedoara. 🙂
  Si apropo spre stiinta cretinului mentionez urmatoarele: in legislatura 2012-2016 in Valea Jiului au fost 2 primari de la PDL (Petrosani si Petrila) si singurii 2 parlamentari din judet care nu au fost de la USL – Monica Ridzi si Haralambie Vochitoiu…mai derbedeule. 🙂

 • 6 octombrie 2016 la 17:10
  Permalink

  Ce echipa urata! Din toate punctele de vedere!!!!!!

 • 6 octombrie 2016 la 18:08
  Permalink

  Sa nu uitam ca in VJ,din sase primari au fost 4 pdl (petrila,petrosani,aninoasa,vulcan) si 2 psd (lupeni,uricani),abia dupa 2013 au fugit ile si paducel la ciolanul psd,iar restul judetului a fost cam galben. Nea romane esti in mare eroare,dar sub aripa lui hada(care a adaugat portocaliu pe tricolor-maxima nesimtire) nu aveai cum sa vezi decat rosu in fata ochilor !

Comentariile sunt închise.