Firmele din regiunea de Vest, invitate la un atelier de lucru

F irmele din regiunea de Vest sunt invitate la un atelier de lucru. Participarea este gratuită. Proiectul Digital Regions aduce împreună opt regiuni europene cu interese comune în abordarea conceptului Industry 4.0 în industriile și ecosistemele acestora.

”Digital Regions va genera un plan de acțiune la nivel regional ce va conține recomandări și propuneri de măsuri concrete care vor influența atât Programul Operațional Regional 2021-2027, cât și firmele, în abordarea digitalizarii interne, duse la nivelul Industry 4.0”, arată ADR Vest.
Ca parte a acestui demers, ADR Vest in calitate de partener, va organiza un atelier virtual pe tema “Skills Development in Industry 4.0”. Atelierul este destinat partenerilor din cele 8 regiuni participante in proiect, precum și firmelor din Regiunea Vest interesate de acest subiect. Limba evenimentului va fi engleza.
Evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie. Participarea este gratuită, dar se face în baza unei înscrieri pana în 21 septembrie, printr-un email la cristin.cistelecan@adrvest.ro. Ulterior confirmării veti primi link-ul pentru participare.
Pe parcursul celor două ore, atelierul va aduce două prezentări pe tema dezvoltării de aptitudini și abilități noi în contextul Industry 4.0. Subiectele vor aborda mai multe topicuri care sunt de actualitate pentru digitalizarea firmelor.
Monika BACIU