Fãrã vouchere de vacantã la CEH

Angajatii Complexului Energetic Hunedoara ar putea pleca în concedii mai ieftine, dacã ar beneficia de vouchere de vancatã.  Numai cã din cauza situatiei financiare extrem de precare, acordarea de vouchere de vacantã la nivelul societãtii este imposibilã.
“Noi nu avem asa ceva (vouchere de vacantã-n.r.). Am avut o serie de discutii pe aceastã temã, noi fiind în situatia financiarã actualã nici nu le putem acorda. De exemplu, Complexul Energetic Oltenia care are o situatie mult mai bunã decât noi, nu acordã nici ei vouchere de vacantã.  Din pãcate, sunt fãcute pentru bugetari, însã, vor fi foarte greu de acordat în companiile de stat”,  a declarat Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele.  Voucherele de vacantã pot fi folosite doar pentru achizitionarea de sejururi pe teritoriul României. Potrivit legii, tot personalul din sectorul public, dar si din companiile în care  statul este actionar unic sau majoritar, va beneficia în 2018  de vouchere de vacantã acordate în conformitate cu OUG 46 din 30 iunie 2017, în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat. Reglementarea nu se aplicã la CEH din cauza fondurilor insuficiente.
Monika BACIU

2 comentarii la „Fãrã vouchere de vacantã la CEH

  • 25 iunie 2018 la 19:26
    Permalink

    IMPORTANT este sa se faca INVESTITII la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni RENTABILA huila din valea jiului !!!

  • 26 iunie 2018 la 16:55
    Permalink

    esti prost,nu se mai face nici o investitie

Comentariile sunt închise.