Fara loc de parcare la telescaun

In Parang e o intreaga aventura, daca vrei sa pleci cu noul telescaun. Numarul mare de masini si lipsa parcarilor, fac traficul in zona infernal, dar totul din vina celor care au cerut preturi exorbitante ca sa vanda teren primariei pentru parcare.
Telescaunul denumit generic TS3 atrage turistii, dar atunci cand trebuie sa isi lase masina ca sa urce la munte, aventura abia incepe. Lipsa locurilor libere in parcari este evidenta, pentru ca administratia locala nu a reusit sa cada la o intelegere cu proprietarii de terenuri de acolo. Asta, pentru ca oamenii au sperat sa se imbogateasca si deocamdata singurii care au de suferit sunt turistii, lucru ce nu le este strain celor de la primarie. „Anul viitor sigur vom avea o parcare noua mai mare. Anul acesta nu am reusit sa facem o parcare cum am dorit pentru 100 de masini. Preturile sunt foarte mari la terenurile de acolo si am socotit ca daca plateam chiria numai pe 4 ani, scoteam cheltuiala cat ar fi fost sa cumparam acolo teren. O sa vedem cum vom face. Parcarile acum sunt o treaba de moment. Inca nu este terminat drumul si cand il vom termina, vom avea spre Salatruc suficiente locuri de parcare. Acolo va fi o parcare de cel putin 1.000 de masini”, a spus Marian Popescu, city manager al municipiului Petrosani.
Tot ce pot sa faca acum autoritatile locale este sa trimita in zona politisti locali, care sa dirijeze traficul. De precizat, insa, ca in ultimele zile s-au inregistrat incasari record la instalatia de telescaun, pentru ca mii de oameni au vrut sa urce la munte in Parang si la fel va fi si de Revelion.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Fara loc de parcare la telescaun

  • 29 decembrie 2014 la 19:35
    Permalink

    ASTA E REZULTATUL UNUI LUCRU FACUT FARA CAP DE PRIMARUL RITZI DOAR PENTRU FOLOSINTA CLANULUI GARDEAN IAR TERENURI SE VOR CUMPARA LA PRETURI COLOSALE CIND VOR FI INTRAT IN POSESIA LUI GARDEAN,PINGELICA SIMINEL AVRAMESCU SAU ALTI SMECHERI ACEST TS 3 NU ARE LA BAZA NICI UN STUDIU DE FEZABILITATE AR TREBUI CA DNA SA SE AUTOSESIZEZE PT CA BANI PUBLICI S AU SCURS PT INTERESELE UNUI PRIVAT LA FEL FACE PRIMARIA SI CU COTETUL DE LINGA PARCHET FACUT DIN PLACAJ DAR CARE IN ACTE COSTA 6 MILIARDE CHIAR NE LUATI DE PROSTI PE TOTI?

Comentariile sunt închise.