Fantomele trecutului nu îl urmãresc pe Haralambie Vochitoiu

Traian Bãsescu a anuntat cã Partidul Miscarea Popularã a fuzionat cu UNPR. Astfel, senatorul Haralambie Vochitoiu devine, culmea, coleg de partid cu Traian Bãsescu. Potrivit senatorului, nu existã reminiscente ale trecutului.

”Sper cã vom colabora foarte bine dacã am ajuns sã facem aceastã formulã politicã si am ajuns la concluzia cã avem nevoie unii de altii. Nu am reminiscente legate de trecut, personal nu am probleme cu Traian Bãsescu“, a declarat Haralambie Vochitoiu, senator.

Politicianul Vochitoiu a învãtat douã lucruri despre politicã.

“Am învãtat douã lucruri importante, în politicã nu faci numai ceea ce vrei, ci si ceea ce trebuie. Totodatã în politicã trebuie sã substitui interesul personal interesului de partid. Noi aveam nevoie unii de ceilalti. S-a ajuns la un punct în care aveam nevoie de infuzie”, a mai spus sursa citatã.

Comunicã decizia celor din teritoriu

Pânã mai ieri, presedintele UNPR Hunedoara, senatorul Haralambie Vochitoiu se va întâlni cu colegii sãi din teritoriu pentru a le explica situatia creatã de fuziunea celor douã partide. “Voi avea o întâlnire cu colegii mei pentru o consultare. Le voi explica cum am ajuns aici. Eu am un grup consistent de oameni valorosi, dar trebuie sã le explic”, a mai subliniat Vochitoiu.

Senatorul Haralambie Vochitoiu este unul dintre cei 176 de parlamentari care în urmã cu doi ani a semnat un denunt împotriva presedintelui Traian Bãsescu. De altfel, nici populatia Vãii Jiului nu este pro-Bãsescu si asta din cauza mãsurilor luate de fosta guvernare Boc. “Vom face o analizã sã vedem care sunt reprosurile, sã vedem despre ce e vorba. Poate peste unele lucruri se va putea trece, poate peste altele nu, dar oricum putem învãta din toate acestea”, a mai spus Vochitoiu.

Se împart posturile

În urma fuziunii celor douã partide, PMP rãmâne cu numele, sigla si imnul, iar UNPR primeste douã posturi de vicepresedinti în cadrul partidului. “20 de posturi de presedinti îi vor reveni fostului UNPR, iar alte 20 PMP-ului, însã se va face o analizã în acest sens. Unul dintre criterii va fi evaluarea electoralã”, a concluzionat senatorul. PMP vine în fuziune cu 9 deputati, în timp ce UNPR, chiar si cu plecãrile cãtre PSD, mai are 25 de deputati si 10 senatori. UNPR va avea 2 vicepresedinti în PMP, iar dupã negocieri s-a decis partajarea functiilor de 50%.

Monika BACIU

2 comentarii la „Fantomele trecutului nu îl urmãresc pe Haralambie Vochitoiu

  • 13 iulie 2016 la 20:14
    Permalink

    Al catelea n-1 partide, Haralambie??? Am spus -1 pentru ca sigur va mai exista un altul/ Ba bujatule, ba…noi te stim………

  • 14 iulie 2016 la 09:05
    Permalink

    am un grup de oameni VALOROSI papagali paduchiosi ce sunteti nu stiu cum va rabda pamantul no hai la beciul domnesc cu voi

Comentariile sunt închise.