Excursia din Muntenegru, organizatã de o firmã din Deva

8Circuitul din Muntenegru a fost organizat de o firmã din Deva, cu filialã în Bucuresti. În cursul dupã-amiezii de duminicã, un autocar încãrcat cu 47 de persoane s-a rãsturnat în Muntenegru, unde 19 persoane si-au pierdut viata.

Circuitul a fost organizat de oa gentie de turism din Deva.  În autocarul care s-a rãsturnat în Muntenegru nu au fost hunedoreni. Compania Mareea Travel, pe care o detine acesta, are sediul în Deva, dar detine 12 filiale în mai multe orase din tarã, circuitul turistic în Muntenegru fiind organizat de filiala din Bucuresti.

Accidentul s-a petrecut duminicã, ora 18 ora României, la o zi dupã ce turistii au plecat într-un circuit organizat de agentia de turism Mareea Travel din Deva.

Autocarul apartine firmei de transport Gregory Tour, contractatã de agentia din Deva. Cel putin 19 persoane au murit dupã ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a cãzut într-o prãpastie, în Muntenegru, duminicã dupã-amiazã. Alti 27 de pasageri au suferit rãni moderate.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „Excursia din Muntenegru, organizatã de o firmã din Deva

  • 26 iunie 2013 la 06:59
    Permalink

    jenant cum politia romana il apara pe politistul (sofer)….oare orice turist ce-ar alege? un sofer care zilnic conduce autocare sau un amator care conduce ocazional…si apropo sofer profesionist nu este acela care cand vede traseu umed tre’ sa circule cu viteza adaptata conditiilor de drum si meteo ?…

Comentariile sunt închise.