Elev înjunghiat de un coleg la o scoalã din Brãnisca

Un elev din clasa a 7-a de la scoala generalã din Brãnisca a fost înjunghiat, marti, în timp ce se afla la o orã de curs. Potrivit anchetatorilor, copilul a fost zgâriat cu un obiect ascutit, în zona omolpatului stâng, de un coleg de clasã, în urma unui conflict spontan, deoarece a reusit sã se fereascã.

Incidentul s-a aflat abia miercuri dimineatã, când a fost sesizatã si politia. “În cursul acestei dimineti, Postul de Politie Brãnisca a fost sesizat de directoarea unitãtii scolare din localitate cu privire la faptul cã, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla la o orã de curs, D.I., de 13 ani, l-a zgâriat cu un obiect ascutit, în zona omolpatului stâng, pe un coleg de clasã, în urma unui conflict spontan.  În urma sesizãrii, a fost întocmit dosar de cercetare penalã sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si portul cutitului în loc public, în functie de concluziile medico-legale urmând a fi luate mãsurile prevãzute de lege”, declarã Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Elevul rãnit nu a mers miercuri la scoalã deoarece are nevoie de îngrijiri medicale, si stã acasã, sub îngrijirea pãrintilor.

Pe de altã parte, colegul sãu, care l-a atacat, în vârstã de 13 ani, se pare cã are probleme psihice, iar în trecut a mai avut probleme de comportament, dar s-a încercat reintegrarea sa în colectivitate.

Acum, acesta a fost dus la un centru din Timisoara, unde urmeazã sã fie evaluatã starea sa mentalã.

Marius MITRACHE

Un comentariu la „Elev înjunghiat de un coleg la o scoalã din Brãnisca

  • 27 septembrie 2012 la 15:26
    Permalink

    Da in tara ast-ai haos rau cine poate oase roade cine nu nici carne moale si eu la scoala am avut de furca la grupul scolar minier lupeni, nu mai stiu cei peacolo dar nu cred ca s-a schimbat mult situatia

Comentariile sunt închise.