Electricianul ars, tinut în conditii antiseptice la Floreasca

Bãrbatul de 42 de ani care a suferit arsuri la mina Lupeni, în cursul zilei de marti, este acum internat la sectia de arsi a Spitalului Floreasca din capitalã.
Potrivit sindicalistilor, la cererea familiei, pacientul a fost transferat de la Spitalul de Urgentã din Petrosani, iar acum este tinut într-o camerã antisepticã si nimeni nu are acces în acel loc, nici mãcar rudele. Totul, pentru a evita eventuale complicatii, stiut fiind cã arsii au nevoie de camere antiseptice pentru a fi tratati. „Nici mãcar familia nu are acces în acea camerã. A fost transferat, însã, la  cererea membrilor familiei, pentru a fi siguri cã are parte de un tratament adecvat, într-o clinicã de specialitate”, a precizat Darius Cîmpean, presedintele Sindicatului Muntele din cadrul CEH.
Reamintim cã un  angajat al minei Lupeni a suferit arsuri puternice, în timp ce se afla în subteran la mina Lupeni. Accidentul s-a petrecut în dimineata zilei de 7 mai, la schimbul IV, iar electricianul de 42 de ani lucra la un transformator care a fãcut arc electric si a explodat. Omul are arsuri pe fatã si pe corp de gradul II – III, pe o suprafatã de 20 -30%, dar si pe cãile respiratorii superioare.
O echipã de specialisti din cadrul unitãtii miniere cerceteazã accidentul de muncã, pentru a afla cum a fost posibil ca transformatorul sã explodeze în timp ce bãrbatul de 42 de ani lucra în acel loc.
Diana Mitrache

4 comentarii la „Electricianul ars, tinut în conditii antiseptice la Floreasca

 • 8 mai 2019 la 22:27
  Permalink

  Clinica de specialitate zici ?
  Aia in care i-au facut bine pe arsii de la Colectiv ? Ah, stai ca aia au cam murit.
  De ce nu zici mai sindicalistule ca te-ai bagat in seama ca sa nu zica lumea ca te doare la bascheti de ortaci ? L-ai suit pe amarat in salvare, i-ai aburit nevasta ca ai tu grija sa se faca bine, ai dat niste plicuri pe la medici si cam gata, nu ?
  Bun baiat esti sindicalistule !

 • 9 mai 2019 la 02:45
  Permalink

  na, brinzane, inc-o victima din cauza nebuniei si imbecilitatii tale… sa-l ai pe constiinta vierme, sti tu prea bine de ce…

 • 9 mai 2019 la 05:55
  Permalink

  ar face bine domnii cu epoleti din CEH, si cu salarii de 10000 lei sa mai treaca prin subteranele minelor , nu numai cu telefoane pentru pontaj, problemele sunt multe si se pot rezolva, dar trebuie discutate si vazute la fata locului, dar cand bagi cardul si scoti 10000lei pe sudoarea altora nu iti mai pasa de ei, Ciocoii vechi, Ciocoii noi, catde curand mamaliga va rabufni si atunci sa va vad

 • 9 mai 2019 la 06:05
  Permalink

  cat timp mai sunt bani la bugetul statului nu va rabufni nici o mamaliga

Comentariile sunt închise.