Dus la puscãrie

Unul dintre indivizii care au bãtut un agent de pazã, au abuzat o barmanitã si au creat un scandal monstru în Hateg, a fost prins de politisti si dus la puscãrie.
Bãrbatul a fost gãsit de politistii din Hateg în urma unor verificãri pe raza orasului. Individul, în vârstã de 37 de ani, are de executat o pedeapsã privativã de libertate de un an si sase luni, fiind condamnat definitiv pentru sãvârsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.
Acesta se numeste Porumbescu Florin Remus si alãturi de un alt bãrbat, Zomanti Pardalian, anul trecut, au bãtut un agent de pazã si au provocat un scandal monstru la un alt local din Hateg. Porumbescu va trebui sã achite sumei de 171 lei, reprezentând cheltuielile cu îngrijirile medicale acordate paznicului bãtut de cãtre Spitalul Hateg.
Alte aproape 5000 de lei trebuie sã le achite cãtre Spitalul Judetean de Urgentã Deva, dar si 10.000 lei victimei.Individul a fost dus la Penitenciarul Deva, în vederea executãrii pedepsei.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „Dus la puscãrie

  • 18 februarie 2018 la 19:51
    Permalink

    ,,paznicului batut de catre spitalul Hateg”!Spitalul a batut paznicul!Domnule ziarist,cum Dumnezeu ati luat note de trecere in scoala generala?

Comentariile sunt închise.