Dus cu apã fiartã, direct din conductã

Cei care au trecut pe soseaua de centurã a municipiului Petrosani, respectiv pe DN 66, în zona de la intrarea dinspre Deva, au fost învãluiti de un nor gros de abur.  i nu din cauza cetii persistente de peste zi, ci doar pentru cã una dintre tevile de la termoficare era spartã.
Aburul gros, ca si un jet sub forma unei fântâni arteziene cu apã fiartã, puteau fi vãzute de departe. Totul se întâmplã din cauza vechimii sistemului de termoficare, ce mereu a fost cârpit si niciodatã înlocuit. Din pãcate, însã, acest loc este mereu cu probleme si spãrtura apare în zona în care existã si viaductul de peste calea feratã. Apa fiartã tâsneste cu putere din teavã si, probabil cã angajatii SC Termoficare SA Petrosani ar fi putut sã observe asta si sã sesizeze pericolul.
Sistemul de conducte le apartine celor de la Termocentrala Paroseni si puscã destul de des, însã, greu sunt observate spãrturile la timp, iar pierderile pun sistemul de alimentare al punctelor termice în dificultate.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Dus cu apã fiartã, direct din conductã

  • 29 ianuarie 2018 la 20:59
    Permalink

    Diana Mitrache reteaua de agent primar apartine de C.E.H respectiv Sucursala Electrocentrale Paroseni. Pentru informarea corecta a cititorilor dumneavoastra, atunci cand apar avarii la magistrala de agent primar si sunt observate de catre angajatii de la SC.Termoficare SA.Petrosani,acestea sunt aduse la cunostinta colegilor de la SE.Paroseni in timp util.

  • 30 ianuarie 2018 la 06:56
    Permalink

    Sunt sigura de asta. Dar ma indoiesc ca nici un angajat al CEH, ori Termoficare SA, al carui sediu ste in Colonie si ca s? ajungi acolo treci pe sub viaductul de peste calea ferata, deci fix pe unde curge apa, nu a vazut aburul.

Comentariile sunt închise.