Drumul din Parâng nu va fi deschis în acest an

Artera din Parâng va avea, pentru prima datã în istoria locului, asfalt. Va fi turnat în scurt timp, spun cei care verificã periodic modul în care se lucreazã în munte, dar tot ei recunosc cã anul acesta nu vom putea urca cu masina pânã sus, pe asfalt.
Este imposibil si nici vremea nu va mai tine cu constructorii, însã, se pune accent pe zona în care vor fi amplasate tuburile prin care sã treacã masinile, asa încât peste, pârtia de schi sã nu fie întreruptã de lucrãri. „Mi-as dori ca si drumul din Parâng sã fie deschis în acest an, dar nu cred cã va fi. Mã voi întâlni cu reprezentantii Strabag sã vãd exact ziua în care încep sã toarne asfalt. Eu cred cã pe sãptãmâna viitoare vor fi turnate primele masini de asfalt. Spun cã lucrurile merg bine, dar suntem interesati si sã montãm cele douã tuneluri, care le dau posibilitatea schiorilor sã poatã schia”, a spus Costel Avram, administrator public al judetului Hunedoara.
Pânã acum, spun cei din forul judetean, media de asfaltare a drumurilor aflate în custodia Consiliului Judetean Hunedoara era de maxim 20 de kilometri pe an, iar în 2019, s-a mers pe maximul posibil. Au fost gata proiectele si s-a  turnat asfalt pe nu mai putin de 80 de kilometri.  „Drumurile judetene care aduc multi turisti au fost o prioritate pentru noi, cei din Consiliul Judetean Hunedoara”,  a conchis Avram.
În Parâng, lucrarea este una de mare anvergurã, dar s-a lucrat eficient si, cel mai  probabil, pe o primã portiune, va fi asfalt în scurt timp.
Diana MITRACHE

Advertisements

2 comentarii la „Drumul din Parâng nu va fi deschis în acest an

  • 23 octombrie 2019 la 20:21
    Permalink

    Felicitari pentru modernizarea drumului judetean din Parang !

  • 24 octombrie 2019 la 14:41
    Permalink

    realizari psd-iste in prag de alegeri…..jos PSD

Comentariile sunt închise.