Drumul contestatiilor…

Un proiect major pentru dezvoltarea turismului în Parâng este blocat de contestatii. Contractul privind modernizarea drumului judetean spre Parâng a fost scos la licitatie de Consiliul Judetean Hunedoara, administratorul carosabilului, însã este blocat de contestatii.

“Drumul de la Cabana Rusu în Parâng este licitat, existã contestatii, cei de pe pozitia 2 si 3 se contestã unii pe altii. Asteptãm solutionarea de cãtre Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor si nutresc speranta cã dupã ce aceastã decizie va fi datã nu va fi contestatã si ea în justitie. E un stufãris cu care mã obisnuiesc extrem de greu”,  a declarat Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.

Contractul privind  „Modernizare DJ 709F: DN 7A-Cabana Rusu-Masivul Parâng, km 6+600-10+325, judetul Hunedoara” a fost estimatã la suma de 16.596.526 lei pentru cei 3.725 metri de drum. Existã însã o serie de criterii ce trebuie avute în vedere, tinând cont de faptul cã drumul se aflã într-o zonã specialã.

Monika BACIU

5 comentarii la „Drumul contestatiilor…

 • 10 aprilie 2017 la 20:16
  Permalink

  Oare in spatele acestor contestati si a multor pedici de investiti pentru valea jiului (drumul judetean din Parang , drumul DN7A spre Voineasa care anul trecut sa oprit lucrarile din nustim ce motive , drumul spre Herculane , Gara Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , ……..) nu se afla vreun Florian Coldea ! Oare pentru construirea de catre Consiliul Judetean Hunedoara a unui nou stadion Corvinul nu contesta nimeni sau macar asa un pic de contestatie de ochi lumui !

 • 10 aprilie 2017 la 21:21
  Permalink

  Nu cred …. cel mai probabil in spatele tuturor acestor piedici sta George Soros si multinationalele care nu doresc ca in Valea Jiului sa prospere o populatie de mutimiliardari .

 • 11 aprilie 2017 la 08:19
  Permalink

  Solutia dezvoltari vaii jiului este schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani .

 • 11 aprilie 2017 la 11:40
  Permalink

  Nici peste 100 de ani nu se vor strica cuiburile din CJH , Prefectura , … din Deva in favoarea Petrosaniului sunt prietenii , neamuri , ….. mosteniri angajati din bani nostri publici . In valea jiului ajung firmiturile de bani de la CJH si alea cu greu .

 • 11 aprilie 2017 la 13:39
  Permalink

  Gre?it,este B?sescu!!!

Comentariile sunt închise.