ActualitateEveniment

Două persoane accidentate de o șoferița de 73 de ani

Două persoane, o femeie in vârsta de 50 de ani si o minoră de 2 ani, ambele din Petrosani au fost accidentate de o șoferiță in vârsta de 73 de ani. Accidentul s-a produs joi, in jurul orei 12.30, la intersecția de langă magazinul Profi.

“O femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din Petroșani, pe culoarea verde a semaforului electric, a efectuat un viraj stânga, pe strada Nicolae Bălcescu, unde a surprins și a accidentat ușor doi pietoni (o femeie de 50 de ani și o minoră de 2 ani, ambele din municipiul Petroșani), care traversau strada pe culoarea verde asemaforului electric”, arată un comunicat al IPJ Hunedoara.

Doctorul Călin Dumitrescu, purtător de cuvant Ambulantă Deva spune că femeia de 50 ani a suferit o contuzie de genunchiul drept, iar minora de 2 ani și 7 luni un traumatism toracic. “Ambele victime au fost conștiente, cooperante. Au fost preluate de 2 echipaje Saj și transportate la UPU Petroșani pentru investigații suplimentare”, a precizat doctorul Dumitrescu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal