Douã eleve s-au bãtut pe holurile unui liceu hunedorean

Au transformat holurile liceului într-un ring de box si si-au împãrtit cu generozitate pumni si picioare.

Douã eleve de clasa a Xll-a de la un liceu din Hunedoara trebuie sã dea acum explicatii profesorilor si politistilor, iar în conflict a fost implicatã si mama uneia dintre ele.

3_1siteFapta s-a petrecut marti pe holurile Liceului Tehnologic din Hunedoara, dupã ec una dintre fete a jignit-o pe mama colegei sale. Ar fi rãmas probabil la capitolul „fapt divers” dacã eleva agresatã nu ar fi depus o plângere la politie. Adolescenta reclamã cã a fost pãlmuitã de o colegã de clasã, dar si de mama acesteia, femeie de serviciu la aceeasi unitate de învãtãmânt. Conducerea unitãtii de învãtãmânt a declansat imediat verifiucãri si, din primele date, se pare cã tot conflictul ar fi fost declansat de faptul cã victima ar fi vorbit urât despre mama colegei ei.

În încercarea de a se apãra de cele douã agresoare, fata ar fi folosit si un spray

lacrimogen pe care-l avea în buzunar. Pãrintii elevei agresate au anuntat deja conducerea Liceului cã vor solicita o expertizã medico-legalã, pe care o vor prezenta apoi anchetatorilor, care au declsansat deja o anchetã. “În data de 12.02.2013, în jurul orei 18:00, la Politia Municipiului Hunedoara s-a prezentat o elevã în vârstã de 18 ani, din municipiul Hunedoara, care a  reclamat faptul cã în data de 12.02.2013, în jurul orei 11:45, în timp ce se afla în holul unitãtii de învãtãmânt la care învatã, a fost lovitã cu palmele peste fatã de o colegã si de mama acesteia. În cauzã s-a întocmit dosar de cercetare penalã, urmând a se efectua cercetãri pentru stabilirea circumstantelor în care s-a produs fapta”, a  declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara. Situatia va fi analizatã si de Consiliul Profesoral, dupã care se vor lua mãsurile ce se impun.

Carmen Cosman

Advertisements