Dorina Nitã, candidatul ALDE la Senatul României / Mircea Ioan Molot: “Cu certitudine îi vom învinge pe cei care au rãmas în PNL”

Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE Hunedoara, a fãcut publicã lista candidatilor la alegerile parlamentare. Pe aceasta se regãsesc doi actuali consilieri locali de la Petrosani.

Este vorba de Milu Vladislav si de Dorina Nitã. De precizat este faptul cã Dorina Nitã a intrat ca independent în Consiliul Local Petrosani, înaintea alegerilor aceasta dându-si demisia din PNL pe fondul unor neîntelegeri cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi. Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE Hunedoara, sustine cã Dorina Nitã nu doar cã este unul dintre cei 12 candidati ALDE la alegerile parlamentare, ci ocupã si o functie de conducere în biroul judetean.

“Dorina Nitã este membrã ALDE de ieri. Aceasta face parte din Biroul Judetean si este vicepresedinte al formatiunii politice”, a declarat Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE Hunedoara. Dorina Nitã a confirmat intrarea sa în ALDE, aceasta declarând cã ALDE este singura formatiune politicã cu doctrinã de dreapta.

“Dupã 16 ani în care am participat la toate campaniile electorale, îmi era greu sã stau impasibilã la aceastã campanie electoralã. Nu m-am dezis de gândirea mea liberalã, iar alternativa cea mai adecvatã pentru mine rãmânea în ALDE. Îmi era greu dupã 16 ani sã  nu mã implic într-o campanie electoralã si tinându-se cont cã ideile mele rãmân liberale varianta cea mai potrivitã este ALDE, asa cã am ales sã intru în ALDE”, a declarat Dorina Nitã, candidatul ALDE la Senatul României.

Mircea Ioan Molot mai sustine cã din cei 12 candidati la alegerile parlamentare, opt sunt fosti liberali.

CANDIDATII ALDE HUNEDOARA PENTRU SENATUL ROMÂNIEI

 1. BENA ALIN 2. NITÃ DORINA 3. ARDELEAN NELU 4. ROSU MIRCEA CANDIDATII ALDE HUNEDOARA PENTRU CAMERA DEPUTATILOR
  1. SURGENT MARIUS 2. SANFIRISCA MARIUS 3. VLADISLAV MILU 4. DEMETER SORIN 5. LUCACIU VIRGINIA 6. CLONDA ADRIAN 7. HODOR CIPRIAN 8. TEODORESCU IOAN

“Din cei opt candidati pe care îi avem la Camera Deputatilor, sase sunt fosti liberali, unul fost PC. La Senat, din cei patru, doi sunt fosti liberali, unul fost PC, iar unul independent”, a mai subliniat sursa citatã. Presedintele ALDE Hunedoara nu candideazã pentru niciuna din functiile parlamentare, ci acesta vrea sã întãreascã formatiunea politicã, mizând însã pe problemele celor din PNL.

“Vreau sã fac din ALDE ce am fãcut din PNL (cea mai puternicã organizatie-n.r.) si acesta este motivul pentru care nu nu sunt pe listã la nicio camerã, ci rãmân unul dintre cei care organizeazã si contribuie la cresterea acestui partid asa cum am fãcut cu PNL”, a mai declarat Mircea Ioan Molot. Tinta ALDE pentru alegerile parlamentare vizeazã cel putin doi senatori.

“Tinta noastrã este serioasã din punctul nostru de vedere, adicã cel putin doi senatori si 2-3 deputati. Sunt convins cã în aceastã legislaturã nu îi vom bate pe cei de la PSD, dar cu certitudine îi vom învinge pe cei care au rãmas în PNL”, a mai concluzionat Molot.

Dorina Nitã se aflã pe locul al doilea pe listele ALDE la Senat, în timp ce Milu Vladislav ocupã loculal treilea pe listele ALDE la Camera Deputatilor.

Monika BACIU

Advertisements

13 comentarii la „Dorina Nitã, candidatul ALDE la Senatul României / Mircea Ioan Molot: “Cu certitudine îi vom învinge pe cei care au rãmas în PNL”

 • 21 septembrie 2016 la 07:51
  Permalink

  Dorina Nita este o solutie buna pentru ALDE. Este o solutie buna si pentru functia de presedinte al ALDE Petrosani, iar peste 4 ani de candidat la functia de primar al municipiului Petrosani cu sanse reale din partea acestui partid care in alegerile locale din acest an a avut o caricatura de candidat in persoana masonului Francisc Gershner. 🙂

 • 21 septembrie 2016 la 10:38
  Permalink

  esti o dezamagire, d-na Nita, imi pare rau ca ti-am dat votul meu la locale. Te-ai laudat ca ti-ai dat demisia de la PNL din ‘printzip’; nu esti, de fapt, decat o traseista asociata cu un penal notoriu.

 • 21 septembrie 2016 la 11:03
  Permalink

  Donna esti proasta ca o gaina. Sa iti si traduc de ce. PNL a fost afiliat la grupul Liberalilor Europeni, a parasit aceasta doctrina in favoarea Popularilor Europeni in timp ce ALDE a ramas la grupul Liberalilor Europeni. Deci pentru gaina Donna, ALDE este partidul care NU este traseist si este liberal in continuare in timp ce PNL este partidul traseist. Deci ciocul mic gaina proasta. 🙂

 • 21 septembrie 2016 la 11:34
  Permalink

  In ALDE Petrosani sunt multe L.A.B.E. fripte (exemple M. Ghioc, A. Stanescu, analfabetul M. Vladislav sau F. Gherschner) dar sunt si tipi OK gen profesorul Tiuzbaian sau mai nou Dorina Nita care au demonstrat ceva in viata. ALDE este de departe urmasul adevarat al liberalilor.
  Despre alegeri, Dorina Nita il va avea contracandidat pe acesta zona pe fosila Valeriu Butulescu (portocaliu vopsit in galbenul PNL) ceea ce va fi un mare avantaj pentru ALDE.

 • 22 septembrie 2016 la 08:02
  Permalink

  vali
  Iulian Albu L.A.B.A fripta si trista esti tu. Faci afirmatii de rahat fara sa ai habar de ceva. Esti si un mare pupincurist!

 • 22 septembrie 2016 la 08:28
  Permalink

  Fraiereeee, Albu I daca nu erau aia cum ii numesti tu de jegos ce esti, nu aveau unde sa vina acum ”marii si adevaratii liberali”. Aia macar au avut demnitate si au plecat cand au venit pd-isti…. dar na…si tu pe aici….

 • 22 septembrie 2016 la 09:34
  Permalink

  Am adus ALDE Petrosani de la 0 la un rezultat bun. Am avut o campanie eleganta, ceea ce a deranjat, probabil oamenii corecti si cinstiti nu le plac unora asa zisi analisti politici.

 • 22 septembrie 2016 la 09:39
  Permalink

  Pufi este Dorina Nita?

 • 22 septembrie 2016 la 10:06
  Permalink

  Eleganta nu reprezinta caricature,sa tii minte stimabile. Eu te respect chiar daca ai avut alte optiuni, dar uita-te in jur si ai sa vezi ce ai votat.

 • 23 septembrie 2016 la 08:58
  Permalink

  Ba nene, la un partid de hoti le trebuia si o hoata. O hoata pur si simpla, o plagiatoare de doi bani ruginiti si-ngauriti, o oportunista si o fomista precum Nitisoara Martisoara, femeia care niciodata nu spune nu….lui Unchiu. he,he,he, he…..

 • 26 septembrie 2016 la 23:59
  Permalink

  Flavius, eu ma exprim elegant de obicei, dar unora cu minte de coada de lopata nu le poti raspunde decat pe cotcodaceala lor ca sa priceapa….proasta e gaina de ma-ta care te-a ouat. Mai bine te facea omleta…..va chinuiti si voi cu politichia dar nu vedeti mizeria din jur.

 • 27 septembrie 2016 la 07:30
  Permalink

  Francisc Gerschner = un politician de 2 lei si un latino-lover de 2 bani. ?

 • 27 septembrie 2016 la 07:46
  Permalink

  si marmota?

Comentariile sunt închise.