Documentatii pentru modernizarea mai multor strãzi din Petrosani

Mai multe strãzi din municipiul Petrosani ar urma sã fie  modernizate. În momentul de fatã se lucreazã la documentatii. Peste 100 de mii de lei au alocat autoritãtile locale de la Petrosani pentru întocmirea  documentatiilor.
A fost alocatã suma de 21.000 de lei pentru întocmirea documentatiei tehnico-economice, faza de proiectare D.A.L.I. pentru Modernizare strada Andrei Muresanu L=160m, strada Gheorghe Baritiu L=350m, strada Mihail Kogãlniceanu L=320m din municipiul Petrosani.
Suma de 31.932 de lei a fost alocatã pentru întocmirea documentatiei tehnico-economice, faza de proiectare D.A.L.I. pentru Modernizare strada Vasile Milea, strada Maleia din municipiul Petrosani, L=3550 m.
Alti 18.487 de lei sunt cuprinsi pentru întocmirea documentatiei tehnico-economice, faza de proiectare D.A.L.I. pentru Modernizare strada Stefan cel Mare din municipiul Petrosani, L=500 m.
O altã stradã pentru care se vor  întocmi documentatii în vederea  modernizãrii este strada Coasta, în lungime de 650 de metri si strada Slãtinioara în lungime de 1700 de metri.
Cosmin BACIU

Advertisements