DN 7A, de vis, iarna

DN 7A, drumul care face legãtura între Valea Jiului si judetul Vâlcea reprezintã atractia turisticã a iernii. Cei care vor sã facã o plimbare, dar si sã surprindã feeria iernii pe aparatele foto evadeazã pret de câteva ore pe Jiet. Singura problemã este drumul. Au existat zeci de promisiuni pentru reabilitarea carosabilului, însã în zadar. Si oficialii Consiliului Judetean Hunedoara aratã cã drumul este foarte degradat.

“Sistemul urban Valea Jiului se bazeazã pe o singurã legãturã rutierã puternicã cu teritoriul învecinat, DN 66. Legãtura cu judetul Gorj prin Defileul Jiului este în curs de modernizare, iar conexiunea cu zona montanã din partea de est, prin DN 7A, este într-un stadiu avansat de degradare”, aratã strategia de dezvoltare a judetului Hunedoara pentru perioada 2014-2020.

Drumul face legãtura cu judetul Vâlcea, ori cu Transalpina, iar din cauza stadiului avansat de degradare, este practicabil doar vara si iarna, cei care se încumetã pot merge doar cu masini 4×4.

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „DN 7A, de vis, iarna

 • 13 februarie 2017 la 20:24
  Permalink

  Ce face PSD-ul ca acum sunt la guvernare iar valea jiului a votat tot timpul cu PSD .

 • 13 februarie 2017 la 23:42
  Permalink

  Imi pare rau dar acest articol,chiar daca vorbeste despre starea de degradare a DN7A,este exagerat.Se poate circula pe tot parcursul anului si nu doar cu 4X4.
  Trebuie intradevar reparat,si din nefericire de asta se ocupa o alta firma aflata in insolventa.Tipic romanesc.Nu are nimic de a face cu PSD.E vorba doar despre tendinta ancestrala spre furt a acestui popor.

Comentariile sunt închise.