Din Valea Jiului, în linia întâi pentru tratarea COVID-19

Medicii de pe întreg mapamondul se luptã cu noul virus care a declansat o pandemie. Între acestia se numãrã si un reputat medic de la Bucuresti.
Este vorba de George Sebastian Gherlan, de origine din Petrosani. Medicul, alãturi de colegii sãi, se aflã în prima linie.
”Existã OAMENI pe care Petrosaniul i-a dat tãrii, pentru a putea face mai mult BINE, pentru a putea vindeca pe MAI MULTI. Unul dintre acestia este si doctorul si universitarul GHERLAN GEORGE SEBASTIAN, medic primar la Spitalul clinic „Dr. Victor Babes” din Bucuresti, aflat de mai multe zile si nopti în prima linie a ”frontului de luptã”, împotriva virusului COVID-19. Cu profund respect, mã aplec în fata pãrintilor care l-au crescut, institutiilor de învãtãmânt care l-au format si nu în ultimul rând, în fata lui, pentru tot ceea ce a realizat, ce face si ce vã mai face”, spune Vasile Pop, director al Scolii Gimnaziale nr. 7 din Petrosani, cel care a fãcut public faptul cã un petrosãnean se aflã printre cei mai apreciati medici. Dr. George Sebastian Gherlan este medic primar Boli infectioase, doctor în stiinte medicale si asistent universitar la Universitatea de Medicinã si Farmacie „Carol Davila”. În prezent activeazã la Centrul Medical de Diagnostic si Tratament „Dr. Victor Babes” din Bucuresti.
Cosmin BACIU

Advertisements