Deșeurile electrice și electronice sunt colectate sâmbătă

Dacă aveți aparate electrocasnice defecte, ori cabluri și alte dispozitive ce intră în categoria deșeurilor electrice și electronice, puteți să scăpați de ele, acum, la curățenia de paști. Sâmbătă are loc o campanie de colectare la Petroșani și, la final, participați și la o tombolă.
Sâmbată, 24 aprilie, între orele 09,00-16,00, se va desfășura o campanie de conștientizare și informare a populației privind colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în municipiul Petroșani.
Locuitorii municipiului Petroșani pot depune în mod gratuit orice aparat electric sau electrocasnic vechi sau stricat, la punctul situat în fața Casei de Cultură din localitate. Oricine poate participa, iar între orele 9,00-16,00, fie duc singuri aparatele la locul de strângere, fie pot solicita ridicarea de la domiciliu a acestora la nr.de tel. 0753.044.264.

Pentru deșeurile electrice predate, puteți căștiga, prin tragerea la sorți a taloanelor de tombola completate, unul dintre premiile din cadrul tombolei ce va avea loc tot sâmbătă, de la ora 16,30 în fața Casei de Cultură Ion Dulămiță.
Premiile oferite sunt: un aspirator auto, două prăjitoare de pâine, două  instalații de calcat. Campania se desfășoară sub sloganul: Reciclează pentru un mediu mai curat! împreună putem proteja mediul pentru o viață mai sănătoasă.
Diana Mitrache

Advertisements